Μην τον ψάχνεις από εκγύμναση. Στο μυαλό τί γίνεται, δεν ξέρουμε αν θα δούμε και αν θα μάθουμε ποτέ...
Εγώ έλεγα οτι δεν πηδάει εφημερίδα. Καταλήγω να πω, οτι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αλμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Μην τον ψάχνεις από εκγύμναση. Στο μυαλό τί γίνεται, δεν ξέρουμε αν θα δούμε και αν θα μάθουμε ποτέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πρέπει να μάθει να την πετυχαίνει κιόλας.
Η αλήθεια είναι οτι υστερούμε σε παίκτες δυνατούς στον αέρα και αυτός φαίνεται να έχει τα προσόντα να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.Κυρίως στα στημένα δεν υπάρχει ένας παίκτης να σηκωθεί να την διαολοστείλει με το κεφάλι.
Κάποιο πρόβλημα θα του βρούμε όπως και αν έχει. Δηλαδή και να μην το δούμε σίγουρα θα το υποθέσουμε. Μούτσος, να φύγει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βασικός σε μία από τις δύο χειρότερες άμυνες της τελευταίας δεκαετίας στη Γαλλία - δεν κατάφεραν ούτε πρώτοι να βγουν, αλλά ούτε και δεύτεροι μάλλον γιατί μοιράζονται την πρωτιά με την Ανζέ και ανήλθαν τόσο ψηλά και οι δύο στην ίδια σεζόν.
Δεν χρειάζεται καν να δείξουμε το ρατσιστικό μας πρόσωπο.
Σε λίγο που θα είναι βασικός στη θρυλαρα και θα ξεχάσουμε το μελμπεργκ και τον καραταιδη θα δείτε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Τρομερό άλμα. Μήπως μπήκε και αυτός στο μαντρί με τα πρόβατα του Βόλου???
estai (25-09-23)
απιστευτα καλος σημερα. Πολλα υποσχομενο γεματο 90λεπτο. Ο μαρτινεθ νομιζο βλεπει σωστα ποιος αποδιδει και πλεον θα παρει και αλλες ευκαιριες. Φοβερος στον αερα, εκοψε 10 φορες με το κεφαλι. Ενω και χαμηλα δεν μοιαζει να ναι τρομπας/γκαφας/μπερδευοποδακιας. Θα λεγα οτι μοιαζει κοντραλαρισμενος και καλλος στο να μοιραζει πασες στα χαφ για μια σωστη αναπτυξη. Για το υψος του. Προσπαθησε και για γκολ.
voskos_7 (27-10-23)
μιλαω εκ των υστερων.........αφου τον ειδε σε αυτο το ματς. Ο μαρτινεθ δειχνει να αναγνωριζει την καλη αποδοση στον αγωνα και να δεινει χρονο σε αυτους που ανταποκρινονται. Ε αυτος μολις ανταποκριθηκε φουλ..............αρα απο δω και περα λεω ο μαρτινεθ θα τον εχει ποιο ευκολα στην επιλογη
Μην περιμένετε βέβαια να δείτε να κάνει τα ίδια με δύο χαφ μπροστά του...
Το σχεδόν νορμάλ βέβαια ήταν ότι είχε πιο καθαρό μυαλό από τον Ρέτσο - για να καταλάβει κανείς τί γινόταν με την αμυντική λειτουργία τόσο καιρό.
Και ήμασταν και άτυχοι γιατί ο μόνος φιλότιμος να δώσει το κάτι παραπάνω σε βοήθειες, με την νέα διάταξη αναγκαστικά βρισκόταν πιο μακριά από την άμυνα, από ό,τι συνήθιζε.
flessanto (27-10-23), Nikolaos_Kokkinos (27-10-23)
αν παιζαμε μανατζερακι, ο Ρετσος θα ηταν ο "ball playing center back" , και ο Ποροζο ο "no-nonsense center back" ? καλα τα λεω?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα 2 πρωτα γκολ δικα του. Τραγικος. Δεν μαρκαραν τα χαφ, αλλα οι αντιδρασεις του ηταν και αργες και ερασιτεχνικες.
zionikos (06-11-23)
Όπως δεν ψάρωσα όταν πήγε καλά, έτσι δεν θα τρελαθώ και τώρα: Είναι μικρός και τον μαζέψαμε από την χειρότερη άμυνα της Ligue 1 της τελευταίας δεκαετίας... Δεν είναι και δική του ευθύνη που δεν είναι Μανωλάς ή Σιόβας...
Στο κάτω - κάτω, είδαμε και στα άλλα δύο γκολ τον Ρέτσο τί μπορεί να μην κάνει. Και δεν φταίνε αυτοί.
flessanto (06-11-23)
Αμπερ αλερτ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
drizzt (04-01-24)
Αμυντικός της πλάκας, κάτι σαν τον Σισέ στο χειρότερο. Γιατί δεν κοιτάμε το γερμανικό το σουηδικό ή το τσέχικο πρωτάθλημα για σοβαρούς αμυντικούς δεν το πιάνω. Στην τελική, ας κάτσουν να δουν τηλεόραση, αν το σκάουτιγκ δεν λειτουργεί. Έλεος με τους άσχετους. Η άμυνα είναι ΣΟΒΑΡΗ υπόθεση.
Θα φάμε μήνυση από την πλάκα...
Bookmarks