Τί μου τον άνοιξες τον μαλάκα, λες και θα παίξει ποτέ εδώ;
(Έτσι ξεκινάμε θέμα - όχι σαν κότες, "θα τον δούμε" και "θέλει χρόνο")
Edit: Το θέμα παίκτη με την πιο γρήγορη μεταφορά σε κατηγορία, στα χρονικά του forum...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Χόλσγκροουβ (Jordan William Holsgrove), ο οποίος γεννήθηκε στο Εδιμβούργο στις 10 Σεπτεμβρίου του 1999.
Ο διεθνής μέσος από τη Σκωτία θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πορτογαλίας, Εστορίλ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τί μου τον άνοιξες τον μαλάκα, λες και θα παίξει ποτέ εδώ;
(Έτσι ξεκινάμε θέμα - όχι σαν κότες, "θα τον δούμε" και "θέλει χρόνο")
Edit: Το θέμα παίκτη με την πιο γρήγορη μεταφορά σε κατηγορία, στα χρονικά του forum...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (28-07-23), kite26 (28-07-23), Nikolaos_Kokkinos (28-07-23)
Η Εστορίλ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Πόρτο χάρη σε γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χόλσγκροουβ. Κάνει γενικά αρκετά καλή σεζόν σε μια πολύ μέτρια ομάδα, ακόμη κι αν δεν φορέσει ποτέ την ερυθρόλευκη θα φέρει τουλάχιστον μια καλή πρόταση το καλοκαίρι αν συνεχίσει έτσι.
Και έτσι όπως είναι, έρχεται στη θέση του Ιμπόρρα και έχουμε και κάτι περισσότερο από πριν.
flessanto (05-11-23)
Πιάνει θέση ξένου
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Ιμπόρρα πιάνει θέση διασωληνωμένου, το οποίο για το δικό μας σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι και μικρό πρόβλημα...
Η Σκωτία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Πολύ καλή παρουσία του συγκεκριμένου στην Εστορίλ μέχρι στιγμής.Έχει πετύχει 2 γκολ και μια ασσίστ σε 1ο συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ έχει συμπεριληφθεί 3 φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.Σύμφωνα και με τα αρδ υπάρχει πιθανότητα να διακοπεί ο δανεισμός του απο Γενάρη.
Το δικό μου ρεπορτάζ λέει αυτό που είπα από την αρχή.
Bookmarks