Faithful (24-09-23)
Faithful (24-09-23)
drizzt (25-09-23)
Μη λέτε για το ρετσο έτσι νομίζαμε και για τον αντζα και βγήκε φωτογραφία πόστερ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γιατί ήταν μία...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτος εδω τι γινετε? πεθανε ?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Σου λέω γίνεται, γίνεται...
Πότε τον στέλνουμε πίσω, με το καλό;;; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να εξηγήσω επισταμένως γιατί το λέω...
Καλα πηγε κ αυτο...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Ακόμα όχι - στείλ' τε τον πίσω γιατί του λείπει το σπίτι κα ο σκύλος του και ας κάνουμε όλοι ότι δεν το είδαμε...
flessanto (15-11-23)
Έχουμε ακριβείς λεπτομέρειες για τον δανεισμό του; Γράφει ο Νι/κόπουλος σήμερα οτι έπαθε θλαση και 2 υποτροπές, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση αν προσπαθούμε να γλιτώσουμε καμία αυτόματη ενεργοποίηση ρήτρας συμμετοχών.
Συνήθως, ανάποδα πάνε τέτοιες ρήτρες, αλλά στο θέμα μας, πάρε ένα δείγμα ούρων, να δεις πώς διακόπτεται ακόμα, ακόμα...
Πολλά έγραψα.
Έχετε μεγαλώσει αρκετά για να μην βγάζετε νόημα από τυχαίες αλληλουχίες συμβάντων. Άκου "δύο υποτροπές σε μυικό τραυματισμό"...
Nikolaos_Kokkinos (15-11-23), zionikos (16-11-23)
Άμα έτρωγε κοκορέτσια, η θλάση θα πάθαινε αυτόν...
Bookmarks