Να δω ποιός θα σου απαντήσει εδώ και τί πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει...
Το γαμάτο θα ήταν να φάνε τότε τα 40...
Πρώτο παιχνίδι της νεας Ευρωλίγκας με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ..Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία με ένα διπλό να τους δημιουργήσεις νωρίς πρόβλημα και να τους κόψεις τον αέρα.Το οτι είναι πολύ νωρίς στην σεζόν μας δίνει το πλεονέκτημα του οτι πιθανώς δεν θα έχουν δέσει ακόμη σαν ομάδα
Να δω ποιός θα σου απαντήσει εδώ και τί πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει...
Το γαμάτο θα ήταν να φάνε τότε τα 40...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 18-07-23 στις 16:08
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (18-07-23)
voskos_7 (17-07-23)
Καλά έκανες - προχώρα... Εγώ σε καλύπτω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 18-07-23 στις 16:09
ανετοιμοι θα ειμαστε και μεις αλλα σαφως πιο ετοιμοι. με ενα διπλο εκει μεσα τους το βουλωνεις για αρχη γιατι ηδη εχουν παρει την ευρωλιγκα αυτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 18-07-23 στις 16:09
Fuck no politica
Αν δεν ξέρετε πώς έγινε, μην ρωτήσετε...
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, παραχώρησε μια συνέντευξη στο TV Prva, που ήταν καλεσμένος.
“Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν χρηματοδοτούνται από το κράτος. Και οι δυο θα πάνε στο Final Four γιατί έχουν φτιάξει ομάδες για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Πότε ξανά ήταν αυτό δυνατό;”
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (31-07-23)
Έχουμε μικρότερο μπάτζετ από το Σερβικό δημόσιο - πού μας κατάντησαν...
Aμφιβολος ο Φαλ για το ματς της Παρασκευης. Πηγε στη Γερμανια σε ειδικο γιατρο για να εξεταστει ενας τραυματισμος του στο γονατο.
Δυκολα τα πραγματα. Ακουγεται σαν χρόνιο προβλημα
εγω διαβασα οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. και οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι διαθεσιμος την παρασκευη.
Fuck no politica
Ξεκινάμε με ντέρμπι λοιπόν και δυστυχώς χωρίς Φαλ
Η ομάδα θέλει ψηλο....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
captain-cook (05-10-23), Du3lisT (05-10-23), Faithful (05-10-23)
giovanni#10 (05-10-23)
Να μη πήγαινε τότε κανένας αναπληρωματικος σε καμία ομάδα
Σε κανένα άθλημα
Δε στέκει αυτό που λες γιατί πολύ απλά δε ζητάμε να φέρει παίχτη του 1εκ , ο οποίος θα ήθελε και αντίστοιχο ρόλο. Ο παίχτης μια χαρα μπορεί να παίρνει χρόνο αρκετό στην α1 και στην ευρωλιγκα να γίνεται ένα rotation ώστε να ναι όλοι φρεσκοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και γιατί δεν μπορεί να το κάνει αυτό ας πούμε ο τανουλης; δηλαδή με λίγα λεφτά και πολύ μικρό χρόνο στο ροτεισον βρίσκεις καλύτερο;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Τανουλης δε μπορούσε να παίξει στην ομάδα του, είναι διακοσμητικό στοιχείο στο ροστερ κι αν δε μας έλειπαν Έλληνες δε θα τον παίρναμε καν ή θα πήγαινε δανεικός
Επίσης δουλειά των αρμοδίων είναι να βρούνε παίχτη, δε θα το πούμε εμείς.
Απλά διαχρονικά για οποιους παίχτες δεν αποκτά η ομάδα είναι ή γιατί δε βρίσκονται ή γιατί δε θέλουν μικρό ρόλο ξέρω γω... πάντα είμαστε σε φάση "μααα εμείς θέλουμε προσπαθούμε αλλά μωρέ δεν ερχονται"
Με αυτή τη λογική δουλειά του προπονητή είναι να επιλέγει το ρόστερ οπότε μάλλον ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να πάρει άλλο ψηλό;
Δεν τον άκουσα να παραπονεθεί ότι έψαχνε τρίτο ψηλό και δεν βρήκε
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks