chainsaw (23-05-24)
chainsaw (23-05-24)
Ποσο μαρεσουν οι καραμελιτσες
Θα θελα να χα 10 σακουλιτσες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ό,τι φαίνεται, δεν είναι... Η τυρομουνιά δεν έχει ταξική διάσταση και οι βρωμερές έχουν το ίδιο δικαίωμα στο να σε κάνουν να μετανιώσεις που τις διάλεξες.
Το έργο το καταλαβαίνεις στις λεπτομέρειες και σίγουρα δεν το βρίσκεις εκεί που φωνάζει ότι είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ααα "καραμελες". Οχι καραμελες.
Garret (23-05-24)
Άλλος από 'δω... Ρε, με τα μακαρόνια στο λαιμό, γκάβλες έχετε;
Nikolaos_Kokkinos (23-05-24)
Θα αρχίσουμε να λέμε κι εδώ «μπριζόλα», «καλαμάκι» και «καραμέλωμα» όπως σε κάτι αλλά φόρα;
chainsaw (23-05-24), Nikolaos_Kokkinos (23-05-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Garret (23-05-24)
Nikolaos_Kokkinos (23-05-24)
Χέστηκε η νύφη, σχόλασε ο γάμος τώρα...
Επίσημο: Στην Αδριατική Λίγκα με πολυετές συμβόλαιο από τη σεζόν 2024/25 ομάδα από το Ντουμπάι!
Η ABA Liga ήρθε σε οριστική συμφωνία με την BC Dubai, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως από του χρόνου ο Αραβικός σύλλογος θα αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα.
Κάν'τε άκρες να βρίσκετε εισιτήρια στη Ντόχα, γιατί, εκεί μας βλέπω...
Ο Καμπόκλο, την έκανε απ' την Παρτίζαν, λίγο πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ετσι ειχε κανει και στην Βενέτσια, στην αρχή της χρονιάς. Αυτό, για να βλέπουμε το λόγο, που παίζει ρόλο κι ο χαρακτήρας των παικτών.
Bookmarks