Διαβαστε στατιστικο να σας φυγει το κεφαλι! Οταν η Ντορτμουντ παει τελικο τσαμπιονς λιγκ, ο Ολυμπιακος σηκωνει την ευρωλιγκα. 1997, 2013
chainsaw (09-05-24)
Καλημερα σας , ΠΟΥ και ΠΡΕ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δηλαδή θα σε κυνηγάω σε όλο το φόρουμ για να έρχεσαι στο μπάσκετ να τα βάζεις με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες;
Εντάξει και οι άλλοι με τα 4/26 εχθές, δεν τους έλειπαν οι σουτέρ... Εμένα περισσότερο από την αστοχία με πείραξε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κότες και δεν έπαιρναν το σουτ, αλλά κάνανε προσποίηση και μετά έψαχναν την πάσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για τα τρίποντα στη συγκεκριμένη σειρά ο Μπαρτζώκας είχε δώσει εντολή να τα αποφεύγουν για να ελαχιστοποιηθούν τα fast breaks που είναι μανούλα η Μπαρτσελόνα. Αλλα γενικά ήταν εμφανές πως τους είχε σπάσει η ψυχολογία και στους δύο τελείως στο σουτ. Βέβαια η ένταση της άμυνας και από τις δύο πλευρές ήταν τέτοια που είμαι σίγουρος σε κάθε επίθεση μετά ένιωθαν πεθαμένοι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επομένως και καταλήγουμε, το συγκεκριμένο φαινόμενο, δεν οφείλεται στην έλλειψη σουτέρ.
Έχει πλάκα που βγαίνουν διάφοροι αντικειμενικοί φίλαθλοι (στην πραγματικότητα βαζελοι) και περιγράφουν πόσο σημαντικό είναι ότι έχουμε 2 ελληνικές ομάδες στο φ4 και ότι αυτό θα γεννήσει νέες γενιες φιλάθλων. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για το μπάσκετ. Όταν πήγαινε ο Ολυμπιακός, ούτε που ασχολούνταν.
να ξερετε οτι με αυτα που εχω ακουσει τελευταια με τους διαφορους εχει ανεβει στην υποληψη μου ο Δεσυλας ρε μλκς , εχει δειξει αν μη τι αλλο οτι δεν μαστιζεται απο αντιολυμπιακο κομπλεξ στις τοποθετησεις του κ στις αντιδρασεις του στους διαφορους γελοιουςπου τον παιρνουν τηλεφωνο και του λενε οτι μπορεις να φανταστεις.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΕΡωτηση: Eιναι ο Μαικ Τζειμς, ο Χαρι Κειν του μπασκετ?
Υπάρχει κι άλλο.
Αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό, ισπανική ομάδα, με Ισπανό προπονητή κάτοχο 1 Ευρωλίγκας (Πασκουάλ τότε, Ματέο τώρα), η οποία την τελευταία φορά που πήρε κούπα, την πήρε απέναντι μας στον τελικό.
Εκείνη τη χρονιά, ο ΠΑΟ έπαιξε ημιτελικό, με ομάδα με Λιθουανό προπονητή (Καζλάουσκας τότε, Σάρας τώρα) και πρώην παίκτες αιωνίων (Σισκα και Μιλος τότε, Παπαγιάννης Καλάθης Ντόρσεϊ τώρα).
chainsaw (09-05-24)
Άρα θα το σηκώσουν τα μπουρδέλα???
estai (09-05-24)
Για να στο κάνω πιο λιανα.
2010 ο τελικος στο Παρίσι, Μπαρτσα - Ολυμπιακός 86-68
2012 ο ημιτελικός στην Πόλη, Μπαρτσα - Ολυμπιακός 64-68
2023 ο τελικος στο Κάουνας, Ολυμπιακός - Ρεάλ 78-79
2024 ο ημιτελικός στο Βερολίνο, Ολυμπιακός - Ρεάλ
2012 ο ημιτελικός στην Πόλη, ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟ 66-64
2024 ο ημιτελικός στο Βερολίνο, Φενέρ - ΠΑΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ο Τζειμς ειχε ξενερωσει την ζωη του χτες. ετσι ειναι.επρεπε να το περιμενει αφου εμεινε στην Μονακο.αν και δεν ξερουμε το παρασκηνιο.
αν ειχε ερθει σε εμας θα ημασταν φαβορι για ευρωλιγκα. ασε που θα ειχαμε τερματισει εμεις 2οι και οχι ο βαζελος.
hang your demons
Δεν είναι και Μπέικον, αλλά πάλι είναι αψυχολόγητος...
Το ότι θα υποστηρίζω τους Τούρκους εναντίον της ομάδας της πόλης μου (είμαι Αθηναίος) με ξεπερνά. Αλλά η αηδία μου για οτιδήποτε πράσινο, κίτρινο και μαύρο είναι τέτοιοα που θέση για λογική δεν υπάρχει πλέον. Πάω στο τόπι μάγκες... Μόλις αρχίζει ο νέος κύκλος αγωνίας...
Bookmarks