chainsaw (08-05-24)
chainsaw (08-05-24)
Κάτι σάιτ πριν πέντε λεπτά θυμήθηκαν ότι παίζαμε σήμερα. Περαστικά πουστρακια
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η ομάδα έκοψε απ' το τσαρτερ της πολλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί της στην Βαρκελώνη. Ελπίζω η λίστα να γίνει άμεσα γνωστή και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο ΣΕΦ. Να κοπούν, όπως κόπηκε ο πουστόγερος ο Σκουντής.
mick7 (08-05-24)
Στο Σπορτ 24 είναι όπως όταν σε ρωτάει η γκομενα που θέλεις να χωρίσεις αν την αγαπάς και της λες «ναι ρε».
drizzt (08-05-24)
Άκουσα κάτι βογγητά πρέπει να ήταν ο Κουβόπουλος.
mick7 (08-05-24)
chainsaw (08-05-24)
Ειδικα αυτος ο Βλαχοπουλος ρε φιλε. Τραγικος. Ξερει μπασκετ, αλλα ειναι σιχαμα
Απο αυριο ελπιζω να στοχευσουν ολοι στην κουπα. Εστω και με χειροτερη ομαδα απο περυσι. Καλες οι συμμετοχες, αλλα αυτη η παρεα αξιζει ως επιστεγασμα ενα ευρωπαϊκο.
Δεν το περίμεναν και έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους..
Σαν κλαμένα μου..ελιά ειναι
mick7 (08-05-24)
Τελικά μπορούμε και χωρίς το Ναν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γι' αυτόν εδώ τον πιτσιρίκο, λίγη χαρά παραπάνω απόψε.
![]()
Δε σας χαλασε η νεα πουτσα του θρυλου γαμιολιααα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με τους άσσους και τα τεσσάρια ειδικά να είναι τόσο για τον πούτσο, τόσα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τέτοιο ποσοστό στις βολές, είχαμε Άγιο που τα κοράκια έπαιξαν φυσιολογικά...
Λαμπάδα στον Παπανικολάου και τον ΜακΚίσικ που μας κράτησαν ζωντανούς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ευτυχως δε χασαμε ριμπαουντ στο δευτερο ημιχρονο. Δε θα γλυτωναμε
Παντως φετος ΔΟΞΑ το θεο η χρονια εινια πλουσια απο Ολυμπιακο σε ολα τα επιπεδα και σε ολη τη διαρκεια της χρονιας. Μπραβο σε ολους , συγχαρητηρια σε ολα τα τμηματα του Ολυμπιακου!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα έρχονταν η ώρα που θα παίζαμε ημιτελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων ταυτόχρονα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
*και έπεται και συνέχεια...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε φέτος, το βλέπω πιο δύσκολο να σηκώσουμε την κούπα από πέρσι και πρόπερσι. Είναι κρίμα όμως να μην πάρουμε το τέταρτο σε μια περίοδο που είμαστε συνέχεια εκεί επειδή μας λείπει ένας παίκτης επιπέδου (= σεσημασμένος δολοφόνος). Μακάρι οι αφοί να το ξανασκεφτούν και να ανεβάσουν λίγο το όριο του μπάτζετ του χρόνου.
chainsaw (08-05-24)
Ναι... Τώρα, που δεν φαίνεται τόσο πιθανό, μπορεί να γίνει, γιατί και στις τελευταίες δύο, κάπως έτσι έγινε,
Όσο και αν στη θεωρία το ψάχναμε, ποτέ δεν περίμενα σε όλα τα ομαδικά να είμαστε στην 8άδα τουλάχιστον και από τα ημιτελικά, να έχει αποκλειστεί μόνο το βόλλεϋ (που δεν είχε και εύκολη αποστολή, αλλά πάλι με το ποδόσφαιρο στην 8άδα, ποιόν θα διάλεγες λογικά, αν σε ρώταγαν τον Σεπτέμβριο; )...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks