Εντάξει - παίξε και δεν θα σ'αδικήσω...
Σιγουρα μεγαλη μαχαιρια, αλλα και το πρωταθλημα δεν ειναι λιγο. Εχουμε 2 χρονια την ρητορικη οτι τωρα που εφυγε η μουμια, παιζονται οι αγωνες στα ισα και κατακταμε ολους τους τιτλους. Ε δεν ειναι μαλακια με μια χρονια που χωνει ο αλλος λεφτα, να σε κερδισουν; Ολα γινονται βεβαια, οκ. Παιζει μεγαλο ρολο η φορμα των ομαδων τον Ιουνιο
Εντάξει - παίξε και δεν θα σ'αδικήσω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (08-05-24)
Και το αν θα παρουν ευρωπαϊκο, θεωρητικα στο χερι μας ειναι...αρχης γενομενης απο αποψε
Άντε, για εμάς να χρειαστούν 3 τεχνικές ποινές στον πάγκο, 2 σε παίκτες και 2 αντιαθλητικά...
Μην χαλιέστε για την παρακρατική συμμορία της ζέλας.Μιλάμε για ένα σιχαμερό σωματείο που φέτος ξεπέρασε και τα δικά του υψηλά standards πουστιάς και εξαχρείωσης.Στο ΔΣ ο υποκλοπέας του Κούλη,δωρεά κρατικού γηπέδου που έχει χτιστεί με τα χρήματά μας και χορηγός μία από τις εταιρείες που υπήρξε κάποτε η ναυαρχίδα της μίζας και της διαπλοκής και συνεχίζει να λειτουργεί ως τέτοια.
Ευχαριστώ τον πατέρα μου που μ' έκανε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν χρειάστηκε να ντρέπομαι για όλη μου την ζωή.
Βγήκε και η πλαστικομούρα η γυναίκα του βγαλσοφρύδια να μας πικάρει. Ρε τι γίνεται..
pirateeeeeee (08-05-24)
Ποιός τονε λέει Δαρσινό τούτονε τον καργιόλη ρε;
Μπορεί να είχε ξεκινήσει τα ρεκτιφιέ στη μάπα και να μην πολυκυκλοφορούσε.
chainsaw (08-05-24)
Εύκολο το έχετε για γκόμενα να καθίσει δίπλα στη Μπέριλ - και δεν ερχόταν και η Εστέλλα, ακόμα...
Παιδιά καλησπέρα,από χθες έχουμε διαβάσει τα χίλια μύρια λες και η βαζέλα απέκλεισε τη Ρεάλ ναούμ....τι είναι αυτοί ρεεεεε,εντωμεταξύ ίσως η Μακάμπι να ήταν και η χειρότερη ομάδα της οκτάδας όπως αποδείχθηκε.... πιστεύω πως όσο καλοί κι αν νομίζουν ότι είναι στον ημιτελικό θα τα βρούν σκούρα είτε απέναντι στους Τούρκους είτε στην Μονακό....
Χωρίς να θέλω να προτρέξω αλλά πόση καύλα θα έχει να τους στερήσουμε το τρόπαιο εμείς στον τελικό;;;ξέρω ξέρω ονειρεύομαι αλλά δεν είναι κακό..... απόψε ελπίζω τα κοράκια να μην μας κόψουν τα φτερά από νωρίς και να τους πατήσουμε,όπως και να έχει όμως εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι χωρίς να πρέπει να αποδείξουμε τίποτα,είμαι σίγουρος πως ο σκακιστής το έχει περάσει αυτό στα μυαλά των παικτών....
Πάω να βρω κάνα SportCafe τώρα να δω το ματς εδώ στην Καλαμάτα,(είμαι εκτός έδρας από την Δευτέρα) αλήθεια η πόλη τι τάσεις έχει πράσινες ή κόκκινες;;; Να ξέρω αν είναι να μην εκδηλωθώ και φάω κανά στυλιάρι....![]()
Κι εγώ αυτο θα γούσταρα τρέλα. Να παμε μαζί τελικό. Κι αν το πάρει η Καρλότα μαγκιά του..
Σε 5' έχουμε κάνει μία επίθεση της προκοπής.
Του χρόνου πάλι μάγκες
Προτιμότερο είναι να μη βλέπεται καμία από τις 2 ομάδες παρά να ειναι και οι 2 φωτιά
οταν δεν εχεις clutch παιχτη
5 πόντοι και 5 λάθη.
Τι μαλλί είναι αυτό μωρή Μπέριλ λες και είσαι η γιαγιά μου;;
jonk (08-05-24)
Bookmarks