chainsaw (07-05-24)
Εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας αύριο και για αυτούς, έχουμε καιρό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (07-05-24)
Αν παίζαμε εμείς σήμερα και περνούσαμε και έβαζαν τίτλο "στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 4ο παρέα", πριν ακόμα παίξει ο βάζελος, τι θα έκανε άραγε ο Τράκης;
Δύο καλά έχει κάνει η οικογένεια Μπαλτάκου και αυτά ο υιός και μόνο.Η διάσωση πυρόπληκτων στο Μάτι το ένα και οι μάπες που έριξε στο πρεζόνι και τους μπράβους του το έτερο.Το δεύτερο σκηνικό για όσους γνωρίζουν είναι επικό.Το πρεζάκι του έστησε ενέδρα με 2 μπράβους του και τις άρπαξαν γερά από τον υιό λόγω πολεμικών τεχνών.
Και μην ξεχνάμε πως ΠΟΥΤ.... ΓΙΟΙ ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΟΙ.
chainsaw (07-05-24)
Απ όλα αυτά να καταλάβετε τι μας περιμένει αύριο.... ΚΡΑ-ΚΡΑ!
Σαν την σημερινή σφαγή της Χίου δεν πρόκειται.Θα βιώσουμε ωστόσο την αντίστοιχη του Μεσολογγίου!
Garret (07-05-24)
Τίποτα, νομίζω όλοι ξέρουμε πως η μόνη περίπτωση να κερδίσουμε αύριο είναι να είμαστε δεκαπέντε πόντους μπροστά 2 λεπτά πριν το τέλος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για μένα, όπως είχα πει, οι Οβραίοι είχαν καλύτερη ομάδα και αυτοί θα πέρναγαν.
Δυστυχώς, όπως φαίνεται, ο λαγός είναι αρεστός σε κάποια κέντρα του ευρωπαικού μπάσκετ, όπου εκτός γηπέδων αποφασίζονται οι τύχες των παιχνιδιών, ανάλογα με τα γούστα ορισμένων γνωστών και μη εξαιρετέων.
Αν αύριο έχουμε το 50% της εύνοιας που είχε απόψε ο βρωμοπούστης, θα κερδίσουμε με πάνω από 15 πόντους στο χαλαρό. Αλλά αμφιβάλλω γι αυτό, οπότε ας ετοιμαστούμε για αίμα και άμμο εναντίον 8 καμικάζι στο παρκέ.
Ο υιός Μπαλτάκος είχε αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη ζέλα και ο ζάκιας ήθελε να παραιτηθεί ο πρώτος για να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία καθώς οι εκλογές αργούσαν.
Το πρεζόνι χρησιμοποίησε όλες τις γνωστές μαφιόζικες μεθόδους προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο μικρός και να παραιτηθεί αλλά δεν μάσησε.
Το πρεζόνι ζήτησε συνάντηση προκειμένου να λυθεί η όλη παρεξήγηση με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο και καλά.
Πήγε όπως πάντα με μπράβους συνοδεία και τον αιφνιδίασαν τον μικρό.Αυτό που ακολούθησε ΔΕΝ περιγράφεται.Τους ξάπλωσε κάτω και το πρεζόνι τον εκλιπαρούσε γονυπετής η αρχικοτάρα του κεράτα!
Ο υιός αν και τον μισώ είναι τρελό μαχίμι.Είχε πλακώσει και κάτι ναζίδια μέσα στην Βουλή!Δεν μασάει γενικά!
Δεν θα του κάνουμε και αγιογραφία, ούτε φυσικά θα του πούμε και μπράβο που ενώ είναι στρατόκαυλος (χώρια τα άλλα, τα πολιτικά) δεν είναι βούτυρο ταυτόχρονα (που συνηθίζεται, για αυτό και είμαστε αυτό που είμαστε).
Εντάξει - μπορεί να τους έφαγαν και οι κοράκοι, αλλά και αυτοί μεγάλη σαπίλα, ώρες - ώρες... Επιθετικά παίζανε μπάσκετ λες και ανέβηκαν φέτος στην Α1 και στο μόνο που ποντάρανε, είναι η πιθανότητα να βρεθούν 2-3 σε πολύ καλή ημέρα...
Αν ισχύει ότι είχε βεβηλώσει το μνημείο της θύρας 7 είναι ένα σίχαμα ούτε μαχίμι ούτε αρχιδια
Δεν είναι υπόθεση: Είναι γεγονός και αποδεδειγμένο με κάθε πρόσφορο οπτικο-ακουστικό μέσο, που δεν αφήνει αμφιβολίες ούτε για πιθανές ομοιότητες.
Paneas (08-05-24)
maniak7 (08-05-24)
Και εμάς έτσι μας πάνε, πάνω - κάτω, αλλά δεν βγάζουμε κατοχή με δύο πάσες το πολύ...
Δοσμενο είναι στον βαζελο, όσοι παίζετε ριχτε τα όλα στη κούπα
Εμείς θα έχουμε σφαγή ανάλογη της μακαμπι
Τέλος, το μεγαλύτερο λάθος της σεζόν ήταν ότι τους αφήσαμε το Ναν. Ο οποίος υπέγραψε και ανανέωση συμβολαίου. Και δε θα το αφήσει για να πάει να κάνει τον κομπαρσο στο νβα.
1000 μπράβο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αρχικαθαρμα ο γιος μπαλτακος. μουνοπανο της 13. βατραχανθρωπος.μπηκε στο λιμενικο ομως με βυσμα και υπερπηδωντας το ΑΣΕΠ.
Πολυ δυσκολο σημερα. 70-30 διαιτησια θα εχουμε στην καλυτερη.
πρεπει να κανουμε μεγαλειωδη εμφανιση
hang your demons
Οχι, τον αφήσαμε πριν καν μπει ο τρακης στο παιχνίδι για να πάρουμε Μπραζντεκις
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks