Είμαστε ο Βασιλάκης Καΐλας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και λόγω μπάτζετ και λογω επιλογών ενίοτε.
Ο Βασιλάκης πάντως τα κατάφερε στο τέλος και έγινε επιτυχημένος γιατρός και σύζυγος
Όπως μου έλεγε φίλος μου βαζελος μπασκετικός (κανονικός όχι από τους μαλακες, σπάνιο δείγμα) "μη φοβάσαι τίποτα είναι ομάδα του Μπαρτζώκα, μόνο αυτή μπορεί να κερδίσει και τη Ρεάλ φέτος".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είμαστε ο Βασιλάκης Καΐλας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και λόγω μπάτζετ και λογω επιλογών ενίοτε.
Ο Βασιλάκης πάντως τα κατάφερε στο τέλος και έγινε επιτυχημένος γιατρός και σύζυγος
Με τα Ευρωπαϊκά που έχουμε πάρει, σε σχέση με τους τελικούς που έχουμε πάει, μάλλον ο πιτσαδόρος, ή ο υδραυλικός είμαστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (03-05-24)
Στα θετικά, είμαι σίγουρος (αν όντως έχει κλείσει) πως θα λυθούν πολλά από τα φετινά θέματα με τον Έβανς.
Πουτσα κ στο μπασκετ η Φενερ, γενικα τις τελευταιες μερες ειναι δυσκολο να ειναι κανεις κουλα, λαγος η τουρκος...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Garret (05-05-24)
Από ομάδα της οποίας ο ύμνος ξεκινάει με σφυρίγματα δε γίνεται να περιμένεις κάτι άλλο. 5-6 ματς που είδα φέτος δικά τους, 90-10 διαιτησία υπέρ τους, αν όχι 99-1. Κάποια περίοδο λίγο πριν αποσυρθούμε απ' το 6σφύριχτρο ελληνικό πρωτάθλημα είχα αηδιάσει τόσο πολύ που είχα σταματήσει να βλέπω τα μεταξύ μας ματς στην Ελλάδα. Όχι ότι τώρα τρελαίνομαι αλλά...είναι τόσο τραγικά τα σφυρίγματα που παίρνουν ώρες-ώρες που αν σε έναν κακό εφιάλτη ήμουν παίχτης τους, θα δινα εγώ την μπάλα στον αντίπαλο για Fair Play, ειλικρινά.
Υ.Γ. Υπόψιν ότι δεν είδα να παραδέχεται η Ευρωλίγκα ότι αδίκησε τις ζέλες - σε αντίθεση με μας.
maniak7 (06-05-24), pirateeeeeee (07-05-24)
maniak7 (06-05-24), pirateeeeeee (07-05-24)
Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω.
maniak7 (06-05-24)
Θα κερδίσουν το θέμα ήταν να μη γυρίσει οακα η σειρά
Aυτος ο Καλαϊτζάκης ρε φιλε σε καθε φαση κανει 2-3 φαουλ. Σε καθε προσποιηση του αντιπαλου απλωνει χερι. Κωμωδια σκετη. Του εχουν σφυριξει μονο ενα....
Η Μακαμπι δεν μπορει να παιξει σκληρη αμυνα. Ο ΠΑΟ εχει σκοραρει λιγοτερο σε σχεση με αλλες φορες, επειδη ειναι αστοχος και αγχωμενος, οχι επειδη δε βρισκει φασεις. Θα επικρατησει λοιπον πιστευω
ως τώρα έχει τρομερά στατιστικά στα τριποντα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Στηρίζουμε Ισραήλ. Πιστεύουμε στην ομάδα του λαού. Μπρος καλοί μου Εβραίοι.
Αντε επιτελους. Σφυριξτε κανα φαουλ στον Λεσορ. Αηδια καταντησε
Bookmarks