Ρε μην το παθαινετε αυτο, αυτοι στεναχωρηθηκαν με τη διπλη κλοπη προχτες?
Σχεδόν στεναχωρήθηκα για παρτη τους
Ρε μην το παθαινετε αυτο, αυτοι στεναχωρηθηκαν με τη διπλη κλοπη προχτες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Mετα απο εκεινο το ματς με τη Σιενα μαλλον ειναι η πιο ευρεια νικη στην ιστορια μας σε πλευ οφ
Τρολλαρω ρε δεν πα να γαμηθουν
τετοιο γαμησι τους αξιζε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Paneas (02-05-24)
Γίνεται να κάνω κάποιο βουντού και να αλλάξω εαυτό με
τον Μακκίσικ όπως σε κάτι ταινίες των 80σ;
Ασύλληπτο mentality η ομάδα. Αδιανόητα πράγματα.
chainsaw (02-05-24)
Μέσα στο σπιτάκι τους θέλω.
Καλά πήγε αυτό. Τέλος με τους Ισπανούς για σήμερα, οπότε τώρα αλλάζουμε κανάλι και ξεκωλιάζουμε Εγγλέζους
Garret (03-05-24)
Thief caught and forced by BBC.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
τετοια πουτσα τους αξιζε. βρωμομαφιοζοι. και αν επαιζε ο Παπ την τριτη ή εδιναν τα 5 δευτερα τα κορακια τωρα θα ημασταν φ4.
hang your demons
οσο τιποτα αλλο θελω να τους ριξουμε ενα δυνατο ψωλιδι εκει μεσα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έλειψε πολύ ο Παπ. Αν τον είχαμε από την αρχή ίσως τώρα είχαν τελειώσει όλα. Εκεί μέσα το βλέπω δύσκολο.
Έχω την αίσθηση πως ισοφαρίσαμε τη μεγαλύτερη ήττα της Μπαρτσελόνα στη euroleague.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να περάσουμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (03-05-24)
Και είναι (κανείς δεν έχει κάνει break στο 5ο παιχνίδι). Αλλά αυτό το τμήμα είναι από τα πρώτα που αποδεδειγμένα δεν έχει χτιστεί για το κυνήγι του εφικτού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σίγουρα μοιάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο,πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα ειδικά τώρα που γύρισε και ο αρχηγός,η έδρα πλέον σε αυτή τη φάση λειτουργεί ως βαρίδι νομίζω γιατί μετά και την συντριβή που πάθανε τα Ισπανά η πίεση για αυτούς θα είναι μεγαλύτερη.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει κάτι,χθες έδειξε σε όλη την Ευρώπη πώς ερήμην των διαιτητικών αποφάσεων στερήθηκε την πρόκριση που θα έπρεπε να έχει πάρει από χθες βράδυ.
Ίσως λοιπόν όλα αυτά λειτουργήσουν υπέρ μας αρκεί βέβαια να μπουν στο γήπεδο όπως χθες με το ίδιο πάθος και ενέργεια.
Bookmarks