redbaron (01-05-24)
Σερμαντινι??????????!!!!!
redbaron (01-05-24)
Garret (01-05-24)
giovanni#10 (01-05-24)
Ευθύμης Μπακατσιάς θα λέτε και θα κλαίτε.
Paneas (01-05-24)
Ακόμα δεν έπαθε καμία γάγγραινα ο Ντιφαλα; Τόσες κατάρες στράφι;
ρε είναι Λερναίες Ύδρες αυτοί. Ένα κορακοκέφαλο κόβεις, άλλα 3 φυτρώνουν. Το θέμα είναι ότι εμείς μόνιμα με τον σταυρό στο χέρι, όπως κάναμε και Ελλάδα μέχρι να αποσυρθούμε απ' το Πρωτάθλημα.
Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, ειδικά φέτος το ΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, απ' το 1ο ματς με βάζελο που χαν δώσει 20-25 ανάποδα σφυρίγματα και γέλαγαν μέχρι και οι βάζελοι στο καφέ...
Απλά το παραδέχονται και πάμε παρακάτω δηλαδή. Ενώ έχει επηρεαστεί ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Εύγε.FOURTH QUARTER (00:16.3)
With 16.3 seconds remaining until the end of the fourth quarter, the time that FC Barcelona player Tomas Satoransky has the ball in his hands before inbounding it exceeds the 5 seconds limit (FIBA OBR - Art. 17.3.1 The player taking the throw-in shall not take more than 5 seconds to release the ball). The referees should have called a 5 second violation resulting on possession for Olympiacos Piraeus. Incorrect no call.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τα παραπάνω για το βάζελο, δεν νομίζω να τα διάβασε κανείς...
Για το φάουλ, που φωνάζουμε όμως, λέει ότι είναι σωστό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όλοι παραδέχτηκαν ότι με το γράμμα του νόμου είναι φάουλ. Υπάρχει και το πνεύμα του νόμου όμως. Σε αυτό το σημειο ομως και έχοντας αφήσει το σκληρό παιχνίδι σε ΟΛΟ το ματς, δε σφυρίζεις μια επαφή που στην πραγματικότητα δεν εμποδίζει τον επιτιθέμενο να σουτάρει. Ήταν ο ορισμός του λεγόμενου handchecking. Τίποτα παραπάνω
Δεν μας νοιάζει το φάουλ, αν έδιναν σωστά την παράβαση 5δ. κατά πάσα πιθανότητα είχαμε κερδίσει.
pirateeeeeee (01-05-24)
Είναι φοβερό πάντως ότι βρίσκουμε εμείς το report για τη διαιτησία και τα ΑΡΔακια οι επαγγελματίες, παίζει να μην ξέρουν καν ότι υπάρχει. Ενημέρωση σου λέει μετα
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ανακοίνωση από Euroleague για τα λάθη στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού,
Εν ολίγοις σχετικά με το δικό μας παιχνίδι λένε πως έπρεπε να μας δωθεί η κατοχή στην επαναφορά του Σατοράνσκι και ότι το φάουλ στο τέλος σωστά δόθηκε,όπως και να έχει έστω και μια λανθασμένη απόφαση των διαιτητών μας στέρησε τη νίκη.....μουνόπανα....
chainsaw (01-05-24)
Ευχαριστούμε πολύ μας υποχρέωσαν.
voskos_7 (01-05-24)
Εντάξει, δεν ζήτησαν και "συγγνώμη"...
EΙνα σαν να σου πηδαν την γυναικα, εσυ να το ξερεις αλλα μετα να σε παιρνουν οι ιδιοι να στο πουν κ απο το τηλεφωνο κιολας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (02-05-24)
Είναι όπως όταν πας να πάρεις το αμάξι απ το συνεργείο, καπάκια σου βγάζει το ίδιο πρόβλημα για το οποίο το είχες πάει εξαρχής, παίρνεις τηλ το μάστορα και σου λέει «δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό».
drizzt (02-05-24), Nikolaos_Kokkinos (02-05-24), voskos_7 (02-05-24)
Bookmarks