Οτι και να εγινε ο Ολυμπιακος εχει το dna να βγαζει αντιδραση και πεισμα στα δυσκολα, φτανει να κερδισουμε την Πεμπτη και παμε Ισπανια για προκριση.
Οτι και να εγινε ο Ολυμπιακος εχει το dna να βγαζει αντιδραση και πεισμα στα δυσκολα, φτανει να κερδισουμε την Πεμπτη και παμε Ισπανια για προκριση.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πιστεύω πάντως τώρα που το σκέφτομαι με πιο ήρεμο μυαλό πως η απουσία του Παπανικολάου ίσως ήταν καθοριστική τελικά, αποκλείεται να σουταραν τόσα ελεύθερα σουτ ειδικά απόψε...
Λοιπόν πρέπει να γίνει ένσταση για την επαναφορά στο τέλος της 4ης. Ο κόρακας όχι μόνο καθυστερεί χαρακτηριστικά με τις κινήσεις του χεριού να μετρήσει και φτάνει άνετα στα 6'', αλλά ακόμα κι έτσι, στην 5η κίνηση (φωτό), η μπάλα είναι ακόμα στα χέρια του Σατοράνσκι. Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Φαίνεται πεντακάθαρα η κίνηση του κόρακα και δεν είναι υποκειμενική απόφαση.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Κορακο-μάφια σε ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Τα λέγαμε...άμα το ματς είναι κοντά...ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΡΑΣΗ.
Ούτε τρίχα δεν του χει αγγίξει ο Πετρούσεφ, όχι φάουλ.
Υ.Γ. Ο Τζωκας πρεπει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Μακ στο τέλος.
maniak7 (01-05-24)
Για να ξέρουμε που δίνουμε τα κλικ μας, στο γαζετα ούτε κουβέντα για την τελευταία φάση. Ούτε κουβέντα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πίκρα από την μια. Από την άλλη να πας να κάνεις τι στο φ4; Οι φτωχοί συγγενείς θα ήμασταν, δυστυχώς.
Paneas (01-05-24)
Τα 5'' της επαναφοράς τα είδατε: Την μπάλα που χτυπάει πίσω από το ταμπλό, για να γίνει αυτή η επαναφορά;
Άσε το φάουλ - εφεύρεση στο τέλος...
Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και βάζελος τσάκα - τσάκα τρεις χειρότεροι και τους βλέπουμε σε ζωντανό χρόνο - δεν ξέρω τί γίνεται στο Μονακό - Φενέρ (μπορεί να γίνανε ομαδάρες)... Και αν δεν πάμε εμείς, θα πάνε οι δύο από τους τρεις πρώτους: Δεν είναι ορθολογική αντιμετώπιση της κατάστασης αυτή...
Εδώ είδε ο Καρύδας καθαρή μπάλα στο τελευταίο φάουλ του βάζελου...
Ντράπηκε και το αίσχος, λέμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (01-05-24)
Garret (01-05-24)
και το sport24 αβαβα για την σφαγη.Αντικειμενικα αρχιδια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γιατί δεν κάνουμε ένσταση?
Επίσης γιατί κόντρα σε μια ομάδα με ψηλά κορμιά δε παίζει δευτερόλεπτο ο Μπραζντεκις?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (01-05-24)
maniak7 (01-05-24)
Της ζελας της στέρησαν την ευκαιρία τα κοράκια ενώ ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει ξανά πως αξίζει να πάει Βερολίνο. Μαυριστε τους γαμημενους "αντικειμενικούς", μην ξαναμπείτε στα κωλοσάιτ.
Μέχρι εκείνα τα σφυρίγματα στο τέλος, οι διαιτησίες και στα 2 ματς ήταν καλές. Ειδικά τον βαζελο τον ευνοούσαν κιόλας λίγο. Μετά ήρθε το χειρουργείο.
Οι βαζελοι πάλι υπερβάλλουν βεβαια. Μόναδικο σοβαρό λάθος ηταν το πάτημα γραμμής του Νιμπο. Τα υπόλοιπα ήταν μυθευματα του ζάκια
Mπορει ναι. Με τα προβλήματα στα στριμ είδα σοβαρά μόνο την τελευταίο περιοδο και την παράταση. Σίγουρα δε θα πήραμε εμείς τα σπόρια. Κλασικα.
Υ.Γ Θα ήθελα πάρα πολύ να δούμε ένα ριπλευ του σουτ του Γκος που χτύπησε ταμπλό. Δεν είδαμε ποτε. Πολυ επιθετικά πήδηξε ο Σατορανσκι την ώρα του σουτ και δεν είναι σίγουρος αν το έκανε προς τα πλάγια
η κλοπη του αιωνα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν Ιταλία, υποστήριζα τους Ιταλούς σε έναν βαθμό, ίσως και λόγω της τότε γυναίκας μου, που τους λάτρευε σε βαθμό αηδίας.
Γρήγορα όμως, βλέποντας τι γινόταν από τη διαιτησία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα ομαδικά παιχνίδια, τους σιχάθηκα ολοκληρωτικά.
Κάποια χρόνια μετά, διαπίστωσα πως η διαιτησία δεν ήταν πλέον τόσο φιλική μαζί τους και τη θέση τους είχαν πάρει οι Ίβηρες σε πολύ χειρότερο και πολύ πιο σατανικό επίπεδο. Γιατί αυτό;
Διότι οι Ισπανοί δεν είχαν καταφέρει μόνο να ευνοούνται πολύ συχνά, αλλά να μην αδικούνται ΠΟΤΕ!
Ομιλούμε για τον παγκόσμιο και απόλυτο καρκίνο σε όλα τα ομαδικά παιχνίδια και το κλείνω εδώ.
Mπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι με τις αποφάσεις ΜΑΣ, τουλάχιστον τρεις φορες. Δεν το κάναμε και δώσαμε την ευκαιρία στους πούστηδες.
chainsaw (01-05-24)
Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων εγω βλέπω αποκλεισμό με 3-1 ή 3-2 για κούπα εδώ γελάνε ομάδα που είναι τσακωμένη με το τρίποντο δυστηχώς δεν, ειδικά όταν Κάνααν και Πίτερς είναι σε κακή βραδιά εκεί είναι άστα βράστα βάλε και παίκτες τουρίστες Λαρετζάκης και έδεσε το γλυκό που είναι οι ομάδες του Σιγάλα, Ρίβερς, Φασούλα και Σπανούλη, Πρίντεζη, Σερμαντίνι, Άντιτς οεο???
Bookmarks