Διπλή ένσταση έκανε λέει ο εξασφύριχτος. Ας κάνουμε κι εμείς μια διπλή, για τον διαιτητή και τη μάνα του μαζί (δεν φταίει, αλλά ούτε κι εγώ).
Διπλή ένσταση έκανε λέει ο εξασφύριχτος. Ας κάνουμε κι εμείς μια διπλή, για τον διαιτητή και τη μάνα του μαζί (δεν φταίει, αλλά ούτε κι εγώ).
chainsaw (30-04-24)
chainsaw (30-04-24)
Μας γαμησε και εκεινο το τζαμπολ στα 40 δευτερολεπτα. Εβγαλαν απο το πουθενα ελευθερο τριποντο. Αν το παιρναμε εκει, στη χειροτερη θα μας ισοφαριζαν στο τελος.
Εγώ έχω μείνει στις 2 τελευταίες επιθέσεις της κανονικής διάρκειας. Κάνεις την παπαριά που έχεις να δώσεις φάουλ, δεν κάνεις και τρως καλάθι. Καπάκι έχεις κι άλλη ευκαιρία με ολόκληρα 9'' για να το πάρεις το γαμημένο. Πώς γίνεται να μη μπορούμε συνέχεια να το καθαρίσουμε;; Οι άλλοι και με 1'' επίθεση, μας γαμάνε πάντα.
Γαμημένο ματς
Ας κερδίσουμε την Πέμπτη και πάμε μετά Βαρκελώνη όλα για όλα!!
Ισως τώρα που μας θεωρούν χαμένους βρούμε μια ευκαιρία
Δεν έχουμε σκορερς πλην πιτερς κανααν κ όταν δεν παίζουν αυτοί ζοριζει πολύ
Αφήσαμε ανοιχτά σουτ σε πουτανας γιους, δε κάναμε φάουλ.
Όμως το αποτέλεσμα το καθόρισε ένα αθλητικό σφύριγμα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κανονικά πρέπει να τους ρίξει δύο πουτσες και μετά να τους πουνε οι Αφοί δεν κατεβαίνουμε φ4 κάντε το μόνοι σας
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μου αρέσει που τρέφεται ελπίδες ρε παιδιά όσο νωρίτερα το χωνέψουμε τόσο πιο ήρεμοι θα είμαστε....μέχρι εδώ ήταν δεν μπορούμε παραπέρα
Ο Πετρουσεφ ακουμπαει ανεπαισθητα τον Τζαμπαρι αλλα στην ουσια δεν επηρεαζει την εκτελεση. Το εξωφρενικο και αυτο που δειχνει δολο ειναι οτι δνε πηγε καν στο instant replay. Ηταν σιγουρο το μουνι
Δυστυχώς ας το δούμε ρεαλιστικά, μιλάμε για 2 συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι παραπάνω από θαύμα.
Και στου Γκος το τριποντο εντωμεταξυ αν ηθελε καποιος, θα μπορουσε να το τραβηξει και να δωσει φαουλ. Ο αμυντικος μπαινει στο χωρο του σουτερ και τον σπρωχνει προς τα πισω.
Έπρεπε να είναι κι ο Πετρούσεφ όμως πιο προσεκτικός σε εκείνο το σημείο, να μηδενίσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και να μη δώσει κανένα δικαίωμα στους γαμώσπιτους. Ήταν πολύ μακριά και χωρίς ιδιαίτερη ισορροπία το σουτ, σπάνια θα το βάλει. Κολλάει πάρα πολύ το μυαλό τους σε κρίσιμες αποφάσεις, έχει γίνει άπειρες φορές εδώ και 2 χρόνια. Θες και μπασκετική ευφυΐα σ' αυτό το επίπεδο, που κρίνονται τα πάντα σε κλάσματα.
Στόχος μας ήταν τα ΠΟ. Είμαστε σε αυτά. Στόχος επιτεύχθηκε.
Άλλοι, που τάζουν κούπα, ας έχουν ζόρια και σφιξίματα.
chainsaw (30-04-24)
Bookmarks