ριχνουν τα λινκ οι πουτανας γιοι οτι χειροτερο σας ευχομαι μπασταρδα.
Η μαυροπουτάνα Ισπανία νταβατζής της Ευρώπης την έχει δει σε όλα τα αθλήματα; Γαμω ό,τι έχετε. Στην ισπανική μαλακια είστε καλύτεροι ρε μουνοπανα.
ριχνουν τα λινκ οι πουτανας γιοι οτι χειροτερο σας ευχομαι μπασταρδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
1 φορά να βάλουμε κι εμείς την τελευταία γαμημένη κρίσιμη επίθεση. 1 ρε πούστη μου.
SOAD37 (30-04-24)
Κι έχεις και το μαλακα το μπαρτζώκα να κρατάει την ομάδα με 1 φάουλ μέχρι το 1.5 λεπτό και τους άλλους να βαρανε τρίποντα και να κρατιούνται στο ματς....απόψε βρήκες ρε κοουτς??????
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τελειώσαμε αγώνα με 25% ρε μαλακα, 25%. Τρελό είναι και που πήγαμε παράταση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
SOAD37 (30-04-24)
Δεν εχει ταλεντο η ομαδα. Τι να κανουμε; Θα χρειαστει κατι ακομα ομως. Δε βγαινουν 5 λεπτα ετσι
Πάρε μπροστά Γκος γιατί χανόμαστε
chainsaw (30-04-24)
Τι αφυριξαν παλι τα μουνοπανα;
Δεν βγαινει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θλίψη, βάλε τον κάναν σε παρακαλώ
Μεντιλίμπαρ πήγαινε σπίτι σου, αύριο έχεις ταξίδι!![]()
Josimar (30-04-24)
Ρε Γουόκαπ μην τρομπάρεις ρε μαλάκα τώρα!
Τι σκοτωμένα κάνει ο Γουόκαπ τώρα; Ευτυχώς μας έσωσε ο Φαλ.
Αν είναι δυνατόν μωρέ. Δεν ψοφάνε με τίποτα τα μουνιά.
Bookmarks