Α ρε γαμημενοι που σας γαμάνε
Σφαγή στο γόνατο
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Α ρε γαμημενοι που σας γαμάνε
Ρε μαλάκες 2 φάουλ έχουμε να δώσουμε ΔΥΟ!!!!!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ!!!!
drizzt (30-04-24)
Βαζεις Κανααν και Λαρυ τωρα και παιρνεις το ματς. Τελος
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΦΑΟΥΛ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γαμημενα κορακια πουτανας γιοι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλά εντάξει, έχουμε να δώσουμε 2 φάουλ και δεν κάνουμε κανένα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπλακάουτ παθαίνουν, αν είναι δυνατόν.
Faithful (30-04-24)
Στην παραταση τους εχουμε
Λόγω του μπασκετικού Ολυμπιακού θα πεθάνω 5-6 χρόνια πρόωρα
Josimar (30-04-24)
Ήμαρτον γαμώτο...
Αει γαμηθειτε
ε καλα τωρα ουτε φαουλ καναμε τα κορακια μας γαμησαν κιολας γαμω την ισπανια και καθε ισπανικη ομαδα,αηδια ρε πουστηδες ειστε γαμω τα παντα σας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε μαλακα είχες να δώσεις 2 φάουλ. 2 φάουλ. Και δε το κάνεις????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παραταση σε ολα τα αθληματα τον αντιθεο γαμω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρατζικ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για να ελαφρυνουμε το κλιμα: Οι κομπλεξικοι εξαφαποι κατεθεσαν ενσταση για το σημερινο ματς.
Αυτό είναι σωστό, να μας βγει η ψυχή.
Bookmarks