πεταχταρι τριποντο
πεταχταρι τριποντο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ετσι ρε καυλιαρηηηηηη!
ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ!!!
Κοίτα την πουτάνα την Σαμπρίνα τη γαμιόλα τι βάζει.
Άντε γαμή... άντε γαμήσου Βέσελι... Άντε γαμήσου Βέσελι...
Δε θα τη βγάλουμε τη νύχτα σήμερα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν μπορείς να ησυχάσεις με τίποτα γαμώ το σπίτι της Σαμπρίνας.
γαμω τα 3ποντα σας μεσα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πρέπει να μπει αυτή η επίθεση αλλιώς τη γαμήσαμε.
Καρμπον τα ματς του 2015. Ετσι θα παει και το 4ο, μην περιμενετε κατι διαφορετικο. Ας κερδισουμε ακομα και ετσι ομως
Πωωωωωωωωωωω θα πεθάνουμε!
πως το πηρε το ριμπαουντ εκει ο πουστης; Κρεμαστηκε τελειως
Τί στο διάολο πίσω πλευρά ταμπλώ είναι
Για μενα κανεις φαουλ τωρα. Μην φαμε τριποντο και ψαχνομαστε
ΑΜΠΡΙΝΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν δώσουν τη μπάλα σ' αυτούς, ελπίζω να κάνουμε φάουλ και να πάρουμε εμείς την τελευταία επίθεση. Αν τους αφήσουν θα χάσουμε.
ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σοβαρευτείτε κορακες
Bookmarks