drizzt (27-04-24)
Βλέποντας τα highlights πάντως, φαίνεται ότι η Μπαρτσα βρήκε επιθετικο ρυθμο στο 4ο δεκάλεπτο, έπαιξε γρήγορο μπάσκετ. Από το 63-61 μέχρι το 71-63 σκόραρε 3 τρίποντα σερί με ωραία κυκλοφορία. Εκεί χάθηκε το ματς.
Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε πολύ Παπανικολάου στο 4 και ελαφριά σχήματα. Με Πετρουσεφ και Φαλ ή Μιλουτινοφ μαζί, δεν τραβάει η δουλειά.
Το άλλο φυσικά είναι να μειώσουμε τα λάθη. Με 19 λάθη δεν πας πουθενα και δεν πρόκειται να σκοραρεις πάνω από 70-75 πόντους για να κερδίσεις
drizzt (27-04-24)
Εγω βλεποντας τον ολυμπιακο οταν χανει ματς τοσο διαπιστωνεται η αναγκη ενισχυσης για να εχουμε λυσεις στο επιθετικο κομματι για του χρονου.
και εννοω και σκορ και δημιουργια.
Δεν αρκει ο Εβανς ή ο Ντορσευ. κλαινε οι Αφοι ξεκαθαρα τα λεφτα σε μπραζντεικις. περα απο την ενισχυση στα γκαρντ θελουμε ενα βασικο 3αρι να κενταει.
(ερθει δεν ερθει ο Βενζεκοφ).
Στους ψηλους ειμαστε κομπλε.
η σειρα πρεπει να τελειωσει στο ΣΕΦ. σε 5ο παιχνιδι θα ειναι 70-30 η διαιτησια.
hang your demons
Οι γνωστοι σιχαμενοι με το σιγονταρισμα από τα γιουσουφακια τους έχουν στοχοποιήσει διαιτητή που ερευνάται για κλεπτομανια (κλοπή κολώνιας από αεροδρόμιο) . Ο πάτος δεν έχει όρια. Συνδέουν επίτηδες το ενδεχόμενο δωροδοκίας με την αρρώστια ενός ανθρώπου. Γιατί η κλεπτομανία είναι ψυχική διαταραχη
Το ξέρουμε ότι μιλάμε για κλεπτομανή; Εννοώ το να προσπαθήσεις να ψηρίσεις ένα άρωμα 200€ στα duty free δε σε κάνει αυτόματα κλεπτομανή.
Ειλικρινής η ερώτηση αν προκύπτει από κάπου η ψυχική διαταραχή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Προχθές βρήκα στην αυλή του σπιτιού μου ένα τύπο σαν τον Ροντινέι να κρατάει μια μηχανή του γκαζόν που είχα αφήσει έξω. Τον αγκάλιασα και του είπα δεν πειράζει, είσαι άρρωστος.
chainsaw (28-04-24)
Καλά το λέτε, αλλά ρωτάτε την Ευρωλίγκα, αν αυτός δεν ήταν κλεπτομανής, αν θα τον έκαναν διαιτητή;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολλές φορές δεν υπάρχει ιδίως στις πεθαμένες βάρδιες. Ότι δουν μετά από τις κάμερες και για να αρχίσουν να τις κοιτάνε πρέπει να έχουν κάνει έλεγχο αποθήκες, να λείπει πολύ πράμα. Οι υπάλληλοι συνήθως στα βραδυνά κλπ τρώνε μεγάλη πίκρα όπως φαντάζεστε οπότε δεν είναι και το μάτι γαρίδα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θρύλε γάμα την Ισπανή πουτάνα.
Μακάμπι γάμα την πράσινη κωλάρα.
Πάμεεεεεε!!
Περιμενω να μπουμε αποφασισμενοι σημερα και να παρουμε το ματς. Η ομαδα ειναι εμπειρη και ξερει τι πρεπει να γινει.
Θεωρω οτι το 4ο ματς θα ειναι ακομα πιο οριακο. Ας παεουμε ομως το σημερινο και βλεπουμε.
Υ.Γ Προβλεπω δυσκολη βδομαδα για τη ζελα. Πολυ αποφασισμενοι ειναι οι Εβραιοι. Θα βαλουν και κοσμο στο γηπεδο.
παει μπορει και για αναβολη το παιχνιδι του βαζελου. κανανε ενσταση για τα 1000 ατομα φιλαθλους της μακαμπι. δεν προβλεπεται κανονικα.
hang your demons
Γαμάτη ιδέα, να ετοιμαστεί και ο Μπαλντγουιν και να φταίνε οι Εβραίοι, που έκοψαν το μομέντουμ της ανατροπής...
chainsaw (30-04-24)
Είπαμε: Θα δέσει κόκαλο (ή μυ, για την ακρίβεια) αν πάρει αναβολή...
chainsaw (30-04-24)
Πω ρε φιλε. 100-0 τον παιζουν το βαζελο. Ισως κανει τη διαφροα τελικα το βαθος παγκου της Μακαμπι. Δνε εχει να δειξει κατι ιδιαιτερο, αλλα και ο βαζελος με 7 παικτες δυσκολα θα αντεξει. Αν ανεβει ο Ναν, ισως
Παικταρας αυτος ο Σορκιν.
Σκυλισια αμυνα η ζελα, κανενα φαουλ
μεχρι στιγμης παντως τον πινει ο τονυ μοντανα της πουτσας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (30-04-24)
Bookmarks