Γαμώ στο σπίτι σου μωρή Σαμπρίνα
Γαμώ ΚΑΙ το σκηνοθετη που μου δείχνει άσχημους Ισπανούς να πανηγυρίζουν. Κοντολογίς ψόφο σε ολους.
Γαμώ στο σπίτι σου μωρή Σαμπρίνα
Βαριέμαι τόσο πολύ απόψε που έβαλα να δω μπάσκετ, πρώτη φορά ευρολιγκα εκτός φάιναλ φορ από το 1997.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΚΛΑΜΑ!!!
Καθαρά η μπάλα αλλάζει πορεία. Εντάξει έγινε ρε.
Ρε μαλακες στα σοβαρά τώρα, var για το ποιος έβγαλε την μπάλα; και το δίνει και ανάποδα τελικά;
Το έκλεισα από τα νεύρα. Φόρτωσαν με 4 τον Γκος στο χειρότερο σημείο και αποσυντονιστήκαμε τελείως.
Γαμώ και τη Μπαρτσελόνα, και τη Ρεάλ, και όλες τις άλλες κωλοομάδες που έχουν ξεκωλωθεί να παίρνουν σφυρίγματα μια ζωή σε ότι σπορ συμμετέχουν.
Το 4ο του Γκος μας τελείωσε
Ο Ουοκαπ είναι τραγικός
Ο Φαλ δεν εχει παρει καθόλου μπάλα στην επίθεση
Ο Πιτερς Ο,τι βάζει το τρώει πίσω. Τρομερά σουτ παίχτης.
Ο Μιλου δυστυχώς δεν αντέχει παραπάνω.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με το έτσι θέλω 1-1
Όταν κάνουμε κακό ματς αλλά είναι κοντά το σκορ και έχουμε γελοία φαλτσοσφυρίγματα όπως το φάουλ + τεχνική στον Γκος, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι.
Οπότε η μόνη λύση είναι να ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, γιατί σε κοντινό σκορ δε θα μας αφήσουν να διεκδικήσουμε ματς.
Υ.Γ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Καλή προσπάθεια. Πάμε για να πάρουμε τα δύο ματς στο σεφ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Απόψε ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες που θυμάμαι και.δεν βλέπω λίγα χρόνια μπάσκετ... πραγματικά όταν έχεις σημαντικές απουσίες όπως αυτή του αρχηγού σου και αναγκάζεσαι να παίζεις με τον ανύπαρκτο Σίκμα και παρόλα αυτά τους παίζεις στον πόντο στην 4η περίοδο και φτάνει το σκατό στην κάλτσα ο μόνος τρόπος να σε γονατίσουν είναι με τα σφυρίγματα και απόψε δεν πήραν απλά εύνοια λόγω έδρας αλλά μιλάμε για εξώφθαλμα λάθη τα οποία έκριναν το παιχνίδι....
Ξαναλέω θα τα πούμε στο ΣΕΦ ρε κούνια σε ένα γήπεδο που θα βράζει...
pirateeeeeee (27-04-24)
Εν τω μεταξύ απλά τους κοιτάζουν οι παίκτες μας μετά από ένα ανύπαρκτο φάουλ και αμέσως δίνουν τεχνική ποινή. Ούτε καν προλαβαίνουν να διαμαρτυρηθούν. Αηδιαστικά μουνόπανα.
Γι'αυτό πουτσα στο σεφ από το πρώτο λεπτό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Με 40 λάθη και στα 2 παιχνίδια εγώ είμαι ικανοποιημένος που γυρίζουμε πίσω με το πλεονέκτημα που δεν πήραμε ολόκληρη τη χρονιά. Από εκεί και πέρα, κάτι δεν μου κολλάει στην ομάδα από αυτές τις 2 εμφανίσεις. Η σειρά πρέπει να τελειώσει στο Σ.Ε.Φ.
ΥΓ. Ο Φίλιππος, ειδικά όταν κατεβάζει την μπάλα, μου θυμίζει τον αείμνηστο Ρόι.
Garret (26-04-24)
Αναμενόμενες καταστάσεις.
Οι Ισπανοί είναι οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι στην ιστορία των ομαδικών παιχνιδιών. Δυστυχώς όμως γι αυτούς το πλεονέκτημά τους χάθηκε και στο ΣΕΦ δεν υπάρχει έλεος.
Ούτε όπως είδατε έγραψα κάτι, ούτε φυσικά είδα το παιχνίδι, καθώς ήμουν σίγουρος πως δεν θα άφηναν τη Μπαρτσελόνα να σκουπιστεί. Πήραν λοιπόν το παιχνίδι που τους ΧΑΡΙΣΑΝ οι διαιτητές και την επόμενη βδομάδα θα πάρουν τα αρχίδια μας και τέλος.
έχω την αίσθηση ότι εκτός της Ρεάλ όλα τα άλλα θα πάνε σε πέμπτο παιχνιδι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
με τον βαζελο παντως δεν επεσες και πολυ μεσα μεταξυ μας, προεβλεπες νικη της μακαμπι και στο game 2..![]()
![]()
αν παμε και εμεις σε πεμπτο παιχνιδι, αποκλειστηκαμε..Φαντασου αν εκαναν τετοια οργια χθες που ηταν για να γινει το 1-1, τι εχει να γινει σε περιπτωση που παει η σειρα στο 2-2...
dimitris67 (27-04-24)
Εγω μεταξυ μας αυτο που ειδα χθες πανω-κατω περιμενα...Θα το προσπαθουσαμε μεχρι ενος σημειου, αλλα μεχρις εκει...Δεν νομιζω να ηθελε κι ο κοουτς να πιεσει περισσοτερο τους παικτες! Το πλανο εξ'αρχης ηταν να τους σπασουμε την εδρα...Αυτο εγινε, οποτε...Προσωπικα δεν θα με χαλαγε να ειχαμε κανει χθες το 2-0 για να εχουμε 2 ματς μπολ στο ΣΕΦ, αλλα δεν βαριεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει...
Bookmarks