voskos_7 (25-04-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (25-04-24), voskos_7 (25-04-24)
Ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά είναι ευκαιρία και πρέπει την Παρασκευή να τα δώσουν όλα για το 0-2.Με την νίκη στο πρώτο ματς τους έχεις περάσει όλο το βάρος και το άγχος και είναι σαν τελικός για αυτούς.Επίσης φοβάμαι οτι όπως πέρσι και πρόπερσι ένα απο τα 2 παιχνίδια στο σεφ θα χαθεί.
Μεγάλη νίκη με κακή εμφάνιση, πάμε στο επόμενο.
εχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά ωραίο ξεκίνημα και με κακή εμφάνιση
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καθαρή η μαγνητική του Φιλιππου !!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Garret (25-04-24)
Ανακοίνωση από Ευρωλίγκα διαβάζω, θα έχει χαβαλέ απόψε στο «Νίκος Γκάλης»
Paneas (25-04-24)
Πω μαλακα. Ανυπαρκτος εντελως ο βαζελος. Χεσμενος. Εχει γουστο να χασει και σημερα. Πανε φιρι φιρι να τους βαλει παλι στο πουλμαν ο Τρακης![]()
Paneas (25-04-24)
Έχει κανεις κανα λινκ να δω το βαζελο; Μας τελείωσε αυτό που τα έβλεπα μέχρι προτεινος.
Paneas (25-04-24)
Οι Οβραίοι είναι παλικάρια και αθλητικοί μάγκες. Θα τον κωλογαμήσουν τον Τράκη και τον Τουρκαλά και θα γελάμε μέχρι του χρόνου.
xaxa επικο θεατρο του Κωστακη. Εγινε ζελεδενιος μεσα σε μερικους μηνες. Τα ξεφτιλικια των Ισπανων επιστρατευουν μπας και τους λυπηθει η ευρωλιγκα και τους δωσει κανα σφυριγμα
Το φορουμ σέρνεται εντωμεταξύ
panahs7 (25-04-24)
Εμείς κάναμε τους μάγκες ότι δε διαλέγουμε αντίπαλο κ εν τω μεταξυ αν πάμε φ4 θα πέσουμε στη ρεαλ, οι άλλοι θα πάνε σβηστοι τελικο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (25-04-24)
Bookmarks