dimitris67 (24-04-24)
Δύσκολο να μείνουν όλοι Δημήτρη. Έρχεται ο Κίναν Έβανς, υπάρχουν Γκος, Κανααν, Μπραζντέικις, Σικμα, Πίτερς, Πετρουσεφ, Μιλουτινοφ, Φαλ, Ράιτ και ΜακΚισικ. Συνολικά 11 ξένοι.
Μπραζντέικις και Σικμα φεύγουν, μας μένουν 9. Αν ο ΜακΚισικ παρει ελληνικό διαβατήριο, τώρα που η γυναίκα του είναι επίσημα Ελληνίδα, τότε πας στους 8 ξένους, που σημαίνει οτι φεύγει ένας ή μένει μόνο για Ευρωλίγκα.
Για μένα ξεκάθαρα κρατάς έναν μόνο για euroleague
Είναι λίγο ακριβό αλλά για μένα χρειάζεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (24-04-24)
Ειδική μνεία στον Σικμα που ήταν θετικοτατος στην άμυνα
Επίσης στον Πιτερς ΞΥΠΝΑ ΜΩΡ ΜΑΛΑΚΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (24-04-24)
Δούλευα και πρόλαβα μόνο τα 7 τελευταία λεπτά και έχω να κάνω μόνο 1 σχόλιο:
ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
Faithful (24-04-24)
Το βασικό ζητούμενο έγινε, αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί δεν τελείωσε τίποτα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (24-04-24)
Φετος που εχουμε 9 ξενους, παθαμε κατι; Ολοι μεσα στην καυλα να προσφερουν ειναι.
Το σημαντικο ειναι να εχεις σωστο ροστερ στο ελληνικο πρωταθλημα. Οχι να μην περισσευει κανεις
Ο Φίλιππος να ναι καλά, γιατί χτύπησε στο σημείο που είχε το οστικό οίδημα.
chainsaw (24-04-24)
Η αλήθεια είναι ότι άσχετα τί άμυνα παίξαμε, απόψε πολλοί στο 4 και το 5, δεν ήταν και στο καλύτερο βράδυ τους.
Ζέρβας λεει πρώτη εκτίμηση για Πετρουσεφ ότι δεν είναι σοβαρό
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι, αλλά δεν βλέπω και κανέναν να γελάει...
Σοβαρά τώρα, ο μόνος που διασώθηκε και αμυντικά και επιθετικά από τους ψηλούς σε 4 και 5.
Bookmarks