chainsaw (12-04-24)
O Πητερς είναι για κλωτσιές σημερα
chainsaw (12-04-24)
Πουτσες μπλε
Άρα θέλετε Μπάρτσα;
Paneas (12-04-24)
come my come come my lady you're my butterfly sugar baby
Οι μπασκετικοί λένε καλύτερα Μπάρτσα οπότε θα πάω με την πλειοψηφία.
Να ναι καλά ο Κανααν με τα τρίποντα της απελπισίας που έβαλε.
Μπραβο μαγκες! Ο,τι πρεπει για να παρουμε ωθηση για τα πλει οφ. Οπως πηγε το ματς δηλαδη. Αλλη μια ανατροπη
Προτιμούμε να ανήκουμε εις του Έλληνες.
Paneas (12-04-24)
Μου την έσπαγε που στα περισσότερα παιχνίδια δεν έβαζε στα τελευταία λεπτά τον Κάναν. Ελπίζω να αλλάξει γραμμή.
chainsaw (12-04-24), drizzt (12-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-04-24), Paneas (12-04-24)
Ο παίκτης που έχει βάλει τα περισσότερα τρίποντα σε μία σεζόν της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]με τη φανέλα του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]έγινε ο Αϊζέια Κάναν το βράδυ της Παρασκευής (12/4). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 5/7 στα σουτ πίσω από τα 6μ75 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και έφτασε έτσι τα 84/188 την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Κάπως έτσι, ξεπέρασε τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος πέρσι -τη σεζόν που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης- είχε 79 εύστοχα τρίποντα σε 209 προσπάθειες (37.8%) σε 40 παιχνίδια (σσ. κανονική διάρκεια, playoffs και Final Four).
pirateeeeeee (13-04-24)
Γουστάρω που παίξαμε και παράταση για να σταυρώσουμε με τη Μπαρτσελόνα. Αν μη τι άλλο δείχνει κακαλα μακάρι να μας βγει σε καλό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Aλλη μια κωλοφαρδια του βαζελου. Φενερ και Μακαμπι ισοβαθμισαν στην 6η/7η θεση αλλα η Φενερ επικρατησε. Οι Τουρκοι ανετα απεκλειαν τη ζελα. Οι σκληρες ομαδες ειναι δυσκολοτερος αντιπαλος για αυτους
Διχασμένο το βλέπω το μπασκετικό κοινό, μάγκες. Εγώ ήθελα Μπάρτσα, ένας φίλος Μονακό.
Επιχειρήματα δικά μου (αλλά και του Τζώκα το 1ο) ήταν τα παρακάτω:
- Αν διαλέγεις αντίπαλο συνήθως την πατάς, δείχνεις και φοβίες κλπ.
- Φοβάμαι τον Τζέιμς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίχτη στην Ευρωλίγκα, ειδικά σε κρίσιμα ματς + το γεγονός ότι αυτοί θα παίζουν χωρίς άγχος.
- Ο Ερναγκόμεθ έβγαλε κάποιον τραυματισμό χθες-προχθές, οπότε και να προλάβει, δε νομίζω ότι θα ναι σε καλή κατάσταση.
Και ο φίλος έλεγε ότι προτιμά τη Μονακό που δεν έχει τη βαριά φανέλα της Μπάρτσα και ότι η Μπάρτσα έχει καλύτερο ρόστερ γενικότερα, ειδικά Βέσελι και Πάρκερ.
Εγώ αυτό που φοβάμαι πιο πολύ με την Μπάρτσα είναι ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ.
ΘΑ...ΔΕΙΞΕΙ!!!
Ο Κοντός έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά αυτό που μετρά είναι πως έχει ΑΡΧΙΔΙΑ.
Το έδειξε πέρυσι στο τελικό, το έδειξε απόψε, το δείχνει σχεδόν πάντα όταν η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά.
Τέτοιους παίκτες, ανεξάρτητα αν είναι λίγο ατίθασοι ή δεν μπαίνουν σε καλούπια, ΔΕΝ τους δίνεις, ΑΝ θέλεις να είσαι ΠΛΗΡΗΣ του χρόνου και σε ΤΟΠ επίπεδο συνεχώς.
Όλοι οι καλοί χωράνε και ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί ένας τρόπος για να χωρέσουν και ο Ισαίας και ο Έβανς που έρχεται στα πλάνα της ομάδας. Βρέθηκε με τους ψηλούς, ας βρεθεί και με τους κοντούς. Έτσι κι αλλιώς ο Λούκ φεύγει (καλός απόψε και τον ευχαριστούμε κυρίως για τον ΑΨΟΓΟ χαρακτήρα του). Ας φύγει και ο Λιθουανός και με τον Έβανς έχουμε κλείσει για του χρόνου.
(Προτιμώ τα σοφτ γκέι της Καταλωνίας, από τους αραπάδες της Μονακό με τον Μάικ... Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη ομάδα από τους Ισπανούς (πράμα που δεν μπορώ να το πω για τους Μονεγάσκους) και ήταν ευχής έργο που κερδίσαμε απόψε. Το ΜΟΝΟ πράγμα, για μένα, που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξουμε είναι οι ΒΟΛΕΣ. Στα μεγάλα παιχνίδια ΔΕΝ πρέπει να χάνουνε τόσες βολές.
chainsaw (12-04-24), pirateeeeeee (13-04-24)
Γι'αυτο το λογο προτιμω και εγω την Μπαρτσελονα. Απο την αλλη, η Μονακο δεν εχει ειδικο βαρος. Περυσι και προπερσυ λυγισαν απεναντι μας.
Υπ'οψη, οι εκφωνητες της νοβα σημερα ειπαν οτι η Μονακο εχει γερο δοντι στην ευρωλιγκα και ευνοειται απο τη διαιτησια. Υστερα ο ενας ανεφερε οτι εχει οικονομικα προβληματα και χρεη.
dimitris67 (12-04-24)
Bookmarks