Μα αυτούς τους ευνοεί όντως , εξοφθαλμα
Μη γίνεστε βαζελοι ρε παιδιά. Αυτοί κλαιγοντουσαν ότι μας ευνοεί η διαιτησια, οπότε πηγαίναμε στο φ4. Κάποια στιγμή θα τα κατάφερναν κι αυτοι, οκ. Θα ξενερώσω μόνο αν πάρουν το τρόπαιο. Λέμε τωρα
Εμείς να κοιτάμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να περάσουμε στο φ4; Μπορούμε να τους πάρουμε και το πρωταθλημα; Δεν είμαι σίγουρος ότι θα συνεχισει ο Τουρκαλας αν δεν πάρει κανένα τίτλο φετος
Μα αυτούς τους ευνοεί όντως , εξοφθαλμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (06-04-24)
Δε ξέρω αν έχει ποσταριστεί αυτό... - σήμερα το πήρα πρέφα ενώ έχει κανα 10ημερο που γινε - αλλά ρίχτε 1 ματιά στο τι δήλωσε ο Αμπρίνες για τους ....κορακοζώητους!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Alex Abrines criticizes EuroLeague referees' decisions and biased officiating following their loss to Panathinaikos, citing specific instances and calling for a change in the refereeing standards: "It can't be that the referees make so many mistakes and then go home like nothing has happened."
Eιδα μεχρι τo 30'. Εως τοτε τουλαχιστον δε διεκρινα καποια ευνοια. Απομονωνοντας 2 φασεις απο ολοκληρο ματς, δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Ευνοια ειναι αυτο που ειχε ο βαζελος στην Ελλαδα. Σωρηδον φαλτσοσφυριγματα, διαφορετικα κριτηρια στις 2 πλευρες του παρκε, σκληρες αμυνες που δεν τιμωρουνται κλπ. Δεν εχω δει αλλες ομαδες πλην της Τσκαα και της Ρεαλ να εχουν τετοια ασυλια επι μονιμου βασεως. Σε καποια συγκεκριμενα ματς προφανως μπορει να υπαρξει λιγο σπρωξιμο, αλλα εως εκει.
Ο βαζελος με ή χωρις διαιτησια θα βρισκοταν στις θεσεις 2-6. Το γεγονος οτι βγηκε 2ος, πιο πολυ το αποδιδω σε κωλοφαρδια παρα στη διαιτησια. Εκλεψε πολλα ματς στα οποια ηταν χειροτερος, αλλα κρατιοταν κοντα στο σκορ απο την πυραυλοκινητη επιθεση του. Δε χρειαζεται να βλεπουμε φαντασματα παντου. Δηλαδη η ευρωλιγκα δε θελει τη Φενερ ή την Μακαμπι στο φαιναλ φορ; Λεφτα εχουν, οπαδους εχουν. Να μου πειτε οτι θα ευνοηθει o βαζελος στα πλει οφ εναντιον της Μπασκονια π.χ, να πω οκ. Εχει μια λογικη τουλαχιστον.
Ας ηρεμήσουμε λίγο, δεν χρειάζεται να βγάζετε τέτοια κακία μεταξύ σας.
Καλά δε θα κλάψω κιόλας για τη διαιτησία, είμαι γενικά της άποψης του "φτιάξε ομάδα". Απλά σχολιάζω μια συγκεκριμένη φάση η οποία είναι απόδειξη ότι θα τους σπρώξουν όπου τους παίρνει. Και την Κούλα σπρωχτή την πήγαν πέρσι, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
dimitris67 (06-04-24)
Αυτό που γράφεις ισχύει. (Δυστυχώς) Τον καλό και ικανό τον βοηθά και η διαιτησία και αυτό σε όλα τα ομαδικά παιχνίδια και όχι μόνο στο μπάσκετ.
Γενικά, αυτό που κάνει ο λαγός, με τόσο περιορισμένο ροτέισον και έναν ουσιαστικά ψηλό, είναι ανήκουστο. Μέχρι στιγμής έχουν σταθεί τυχεροί. Ένας τραυματισμός σε κομβική θέση θα τους στείλει αδιάβαστους. Αν είχαν τους μισούς τραυματισμούς που εμείς είχαμε θα ήταν πολύ κάτω στη βαθμολογία.
Έτοιμος για φ4 ο βαζελος
Ο Ναν τους άλλαξε όλη τη χρονιά, τρομερός παίχτης
Ο πουτανας γιος κάνει παιχνιδαρες τον τελευταίο καιρό
Ο Αντετοκουνμπο έχει γίνει 2ο σέντερ επάξια
3-0 θα κερδίσουν στα πλέι οφ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aν κέρδιζε ο Ολυμπιακος την Άλμπα αγκομαχωντας, τι θα ακουγαμε;
Κράτα μικρό καλαθι. Λεσορ, Μητογλου και Γκραντ ειναι ντεφορμε. Άλλο πράγμα το ένα ματς, άλλο η σειρά 5 αγώνων. Σίγουρα θα ζοριστουν. Τα υπόλοιπα θα φανούν
Ευκαιρία πάντως να γελάσουμε με τις κωλοτουμπες τους. Να δείτε τώρα πόσο σημαντική επιτυχία είναι η συμμετοχη στο φ4. Οχι όπως τα προηγουμενα χρόνια που πήγαινε ο γαυρος
Ας μάθουμε πρώτα με ποιον σταυρώνουν και βλέπουμε. Εγώ δε νομίζω ότι τόσο κλειστό ρόστερ θα σταθεί απέναντι σε καλή ομάδα σε σειρά αγώνων.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μακάμπι λογικά.
Δυστυχώς πιστεύω και εγώ οτι είναι πολύ κοντά στο φ4.Σύμφωνα πάντα με την σταθερότητα που έχουν δείξει απο ένα σημείο και μετά στην φετινή Ευρωλίγκα.Δεν ξέρω αν κάποια απο τις ομάδες που παίζουν για αντίπαλοι του μπορεί να τον πετάξει έξω σε σειρά αγώνων και με πλεονέκτημα έδρας.
Ωραια. Ας πανε ρε παιδια. Και τι εγινε; Εχουμε κατι να ζηλεψουμε; 6 φορες εχουμε παει την τελεταια 12ετια που αυτοι δεν υπηρχαν. Αυτοι να τα βλεπουν, που κοροιδευαν τις συμμετοχες και ελεγαν οτι μονο η κατακτηση μετραει.
chainsaw (12-04-24)
Μου αρέσει που γράφετε ότι θα πάνε φάιναλ φορ με ένα στυλ τύπου, αυτοί θα πάνε σίγουρα κι εμείς δε θα πάμε.
Ποιον θέτε αντίπαλο; Αν και το moto της ομάδας είναι "ο Ολυμπιακός δε διαλέγει ποτέ". Το αποψινό μοιάζει βολικό πάντως, μιας και οι περισσότεροι δικοί μας λένε ότι μας ταιριάζει καλύτερα η Μπάρτσα, ενώ στη Φενέρ θέλουν Μονακό. Οπότε κερδάμε και είναι όλοι χαρούμενοι.
Ωραία έχουμε μπει
ΠΟλυ μετρια εμφανιση μεχρι στιγμης. Κριμα. Βαλε τον λαρυ ρε κοουτς μπας και ξυπνησουμε.
Ετσι δεν παμε φ4 με τιποτα
Το οτι μενει εκτος αποστολης ο Μπραζντεικις για να παιζει ο Σικμα, με ξεπερναει
Bookmarks