ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΟΙ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!
pirateeeeeee (04-04-24)
Πολύ γιούχα τα «αδέρφια» μας, δεν πα να γαμηθουν.
Faithful (04-04-24)
Πριν λιγο εβαλα το ματς. Απο που κι ως που παιζει ο Μητρου Λονγκ; Που ειναι ο Λαρυ, που ειναι ο Μακκισικ, ο Πιτερς;
chainsaw (04-04-24)
Αυτός ο Ράιτ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η πιο γαμάτη μας μεταγραφή φέτος. Θεόσταλτη έμπνευση.
Ράιτ, καυλωτής.
Faithful (04-04-24), pirateeeeeee (04-04-24)
Tι παικταρας εισαι ρε ραιτ! Απιστευτος παικτης. Ανανεωση χθες
Faithful (04-04-24)
chainsaw (04-04-24)
Τι μαλακία πήγαμε να κάνουμε πάλι ρε;;; Γιατί δεν κάνουν φάουλ και τους δίνουν το 3ποντο;;; ΡΕΕΕΕ!!!
Μας έβγαλαν την παναγία τα "αδιάφορα" αδέρφια. Πάλι καλά...
H Μακαμπι νικαει με 7 ποντους στη Βαρκελωνη στο πρωτο ημιχρονο. Εχει γουστο να κανουν καμια νιλα οι Ισραηλινοι και στη ζελα.
Αν χασει η Μπαρτσελονα, ισαβαθμουμε στις 21 νικες. Δυστυχως δεν εχουμε το πλεονεκτημα στην ισοβαθμια.
Το επιθετικό φάουλ που έδωσαν πριν λίγο του Έντουαρντς πάνω στον Λεσόρ μαρτυρά τι στήσιμο υπάρχει φέτος για να σπρωχτεί ο ζέλας. Μιλάμε είναι το πιο αστείο επιθετικό φάουλ που έχει δοθεί στην ιστορία της Ευρωλίγκας, μέχρι και κάτι τσουτσέκια σαν τον Ρούντι θα ντρέπονταν να το ζητήσουν.
11 λεπτά βλέπω βάζελο...και έχω χάσει το φως μου με ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!
Τι είναι αυτοί ρε...πωωωω!! Κατεβάζουν δρεπάνια στα χέρια και σώματα των παιχτών της Μπάγερν και δεν σφυρίζεται φάουλ ούτε για πλάκα.
Εμμετος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks