Τα βρήκε πάλι με τη διαιτησία ο Μήτσος, απ' ότι φαίνεται. Χωρίς να αδικούνται οι Ιταλοί δεν έχουν πάρει ούτε μισό σφύριγμα έδρας και το παιχνίδι πάει προς το τέλος του.
Τα βρήκε πάλι με τη διαιτησία ο Μήτσος, απ' ότι φαίνεται. Χωρίς να αδικούνται οι Ιταλοί δεν έχουν πάρει ούτε μισό σφύριγμα έδρας και το παιχνίδι πάει προς το τέλος του.
Αυτό το μουνί ο Ναν τα βάζει μέχρι και στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου.
Χαχαχαχα τι δίνουν ρε;;; Πεντακάθαρο ήταν ότι την έβγαλε ο Λεσόρτ.
Καλά εντάξει μιλάμε για απίστευτο φάρδος, δεν γίνονται αυτά γαμώ τον πάτο σας πουτάνες γαμημένες.
Μιλάμε για Όσκαρ ηλιθιότητας η βιρτους
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μόλις πήγε φ4 ο βαζελος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι 9 στις 10 ομάδες που είναι στο -3 με άστοχη επίθεση στο 0:31' χάνουν το παιχνίδι. Ο βάζελος βρίσκει καλάθι και φάουλ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ του ριμπάουντ.
καπαρωσε 2η θεση ο Βαζελος και πιθανον να παιξει με μακαμπι με πλεονεκτημα εδρας οπως ειναι η βαθμολογια τωρα. η μακαμπι θα νικησει την αστεια μπολονια στα play in.
μας βλεπω με μπαρτσελονα εμας αν νικησουμε την φενερ τελευταια αγωνιστικη και περασουμε 5οι , με μειονεκτημα. δεν θα το θελα λογω γαμωδιαιτησιας.
hang your demons
Ο πάτος τους φέτος δεν έχει όρια. Όλα υπέρ τους. 20 πόντους έχαναν στη Βαρκελώνη, τους άφησαν να μειωσουν και τελικα ισοβάθμησαν με την Μπαρτσελονα. Παράβαση στις βολες η Μονακό και buzzer beater για να πάρουν διπλό στη Γαλλία. Φάουλ εκτός φάσης στη Βαλενθια για να κερδίσουν με βολές σε νεκρό χρόνο. Το μοναδικό ματς στο οποίο ήταν άτυχοι ήταν με την Μπασκονια
Ας πάνε κι αυτοι ένα φ4 όμως, δεν πειράζει. Τρόπαιο δεν πρόκειται να πάρουν και θα τους τρολαρουμε ότι μόνο η κούπα μετράει χαχα. Και φυσικα να τους πάρουμε το πρωτάθλημα τον Μάιο και να τους αφήσουμε ατιτλους για φετος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οποτε διαλεγετε ή μπαρτσελονα ή μονακό. εγω να πω την αληθεια μακαρι να παιζαμε με τον βαζελο. εχουμε to know how.
η μπαρτσα εχει εδρα και διαιτησια και η μονακο εχει γκαρντ που σκοτωνουν.
hang your demons
Εντωμεταξύ ο Ναν στην τελευταία φάση προεταξε προκλητικα το δεξι του χέρι και απωθησε λίγο τον αμυντικο. Αν εκείνος έπεφτε προς τα πίσω, ανετα κέρδιζε το επιθετικό φάουλ
Δε με αγχωνει, με ροτεισον έξι παικτών και βασικό πλευ στην επίθεση το iso κάνεις δεν σήκωσε κούπα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (30-03-24)
Bookmarks