Μας γαμησε το αντιαθλητικό. Θα πάμε με -10 στο ημίχρονο από το πουθενά. Γαμημενα κοράκια!
Μας γαμησε το αντιαθλητικό. Θα πάμε με -10 στο ημίχρονο από το πουθενά. Γαμημενα κοράκια!
Γαμηθηκε η φάση Ενταξει. Γαμω το σπιτάκι σας.
Ντράπηκε η ντροπή
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ούτε ο φάρος δεν τα σφυριζε αυτά ρε πουστη μου
Εντωμεταξύ αυτό τώρα τι φάουλ ήταν του πητερς; Τι έκανε ρε μαλακες και είναι φάουλ;
Παρτιζαν γαμιεσαι
Δύσκολα πλέον. Τέτοιες διαφορες παίζουν ρόλο σε κλειστά ματς
Άμα ξεκινήσει το δευτερο ημίχρονο με τον Κάνααν και τον Γουοκαπ, θα ξεφύγουν κι άλλο. Δεν έβγαιναν τα μαρκαρισματα
απο το πουθενα πηραν διαφορα.Ωραιο αθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πως γίνεται να δωθουν 2 φάουλ σε μια φάση ρε παιδια; Δεν σταματάει η φάση στο πρώτο φαουλ;
Ααα καλά. Έβαλε πάλι την ίδια 5αδα
Πώς διάολο έχασε τη μπάλα ο Πίτερς μέσα απ' τα χέρια του στο ριμπάουντ, με τρελομπαλάκι παίζουμε;
ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΡΑΙΤ ΓΑΜΩΤΟ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (28-03-24)
Άλλο σπάσιμο νεύρων σήμερα. Αει σιχτιρ.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΡΕ
Μπαρτζωκας εγκλήματα
συνεχιζει να παίζει αλλαγές και σκοράρουν μόνοι τους στη ρακέτα
Ραιτ αγνοείται
chainsaw (28-03-24)
Bookmarks