Με τη δεύτερη θέση νομίζω ότι πατάνε με το ένα πόδι στο φ4. Ειναι όντως μεγάλο προβάδισμα
Πως τα φέρνει η τύχη και η κωλοφαρδία του βαζελου. Απο τους 20 πόντους που εχανε στη Βαρκελώνη στον πρωτο γυρο, τον αφησαν να μειωσει χαριστικα στους 8 πόντους. Που να ξέραμε τότε ότι θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η διαφορά σε αυτο το ματς.
Με τη δεύτερη θέση νομίζω ότι πατάνε με το ένα πόδι στο φ4. Ειναι όντως μεγάλο προβάδισμα
Εντωμεταξύ έχασε τελικά η Φενερ.
Είπε ένα ωραίο ο Σλουκας σε δηλώσεις, αλλά δεν είδα να το αναπαράγουν και πολύ τα ΑΡΔακια. Δεν εξυπηρετεί το αφηγημα:
"Καταρχήν είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα ο Παναθηναϊκός από την προτελευταία θέση πέρσι και πρόπερσι να βρίσκεται τόσο ψηλά. Συναγωνίζεται μεγαθήρια, όπως η Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, ακόμα και ο Ολυμπιακός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Final-4."
giovanni#10 (23-03-24)
panahs7 (23-03-24)
Κατ' αρχας= αρχικα, κατα πρωτον. Αυτο να θυμασαι.
Τα γιουσουφάκια του βοθροσαιτ προσπαθούν να περάσουν σαν μεγάλη επιτυχία το πλεονέκτημα έδρας του βαζελου και ενδεχόμενη πρόκριση στο φ4, αλλά πέφτουν πάνω στο αφηγημα που οι ίδιοι έχουν κατασκευάσει τα προηγουμενα χρόνια:
"Μετράνε μόνο οι κούπες, δεν πανηγυρίζουμε τιμητικες θεσεις, η διαφορά του εξαστερου είναι ότι όταν πηγαίνει στο φ4, παίρνει και την κούπα.". Το κακο ειναι οτι και πολλοι βαζελοι αναγνωστες αυτα πιστευουν. Θα έχει γέλιο η φάση τις επόμενες βδομάδες.
Πάλι δεν μπαίνει η ξεκωλιάρα μέσα.
Kαι τρωμε πολλα ευκολα καλαθια. Χρειαζεται αμυντικη βελτιωση
Σκατα παιχνίδι κάνουμε μέχρι στιγμής.... ριμπάουντ δεν παίρνουμε ούτε με αίτηση,τα σουτ τα δικά μας δεν μπαίνουν και κλασσικά μαντεψτε....τα δικά τους μπαίνουν όλα...
Ο Γκος παίζει για τη Μαργαρίτα σήμερα
Τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Επιτέλους βαγζει νεύρο η ομαδα. Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο με Γκος, Λαρυ , Παπ, Πιτερς και Ραιτ. Αυτοί βρίσκονται στο πνεύμα του ματς αποψε.
Φανερά εκτός ρυθμου ο Γουοκαπ. Έχω την εντύπωση ότι ο Μπραζντεικις θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το ματς. Του ταιριαζει
Φαντάσου ποσο κουραδες είναι αυτοί που φωνάζουν συνθήματα για εμάς στα ελληνικά. Ότι θα μάθαινα εγώ ασούμε σύνθημα στα Σερβικα για να πάω να τους βρίσω στο γηπεδο.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-03-24)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks