giovanni#10 (21-03-24)
Γκος ραψωδία μιλάμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (21-03-24)
Ξυπνήσαμε στο τέλος, κάναμε το αυτονόητο, προχωράμε. Μακάρι να έχουμε καλά νέα απ' τη μαγνητική του Πετρού.
Ευτυχως ξύπνησαν κ το καθάρισαν σε 2 λεπτά αλλά η περιφέρεια ειναι πολυ ΛΙΓΗ ποιοτικά.
Γκος, Σικμα, Μπραζντεκις ειναι ανεξήγητες μεταγραφές. Και θα κοστίσουν.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οστικο οιδημα ο Φίλιππος
Ναι γλίτωσε τα δύσκολα αλλά δε νομίζω να παίξει στα επόμενα της regular , και το λες μεγάλη απώλεια.
Δυο βδομάδες έξω ο Πετρού. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Μείον 3 παίκτες είναι το ρόστερ (Μήτρος, Μπρατζ και Λουκ που είναι ελάχιστοι έως τίποτα) συν τους συνεχόμενους τραυματισμούς, πάλι καλά να λέμε.
Δειτε λιγο τους χρονους συμμετοχης. Μολις 2 παικτες μας επαιξαν πανω απο 20 λεπτα. Ο Φαλ 23 και ο Πιτερς 32. Διαχειριση κανει η ομαδα ενοψει πλει οφ. Ειμαι σιγουρος οτι θα δειξουμε το καλυτερο μας προσωπο εκεινη την ωρα. Το αν θα ειναι αρκετο, θα φανει.
Μια χαρά πήγε. Πολλοί λένε ότι έπρεπε να το καθαρίσουμε πιο εύκολα αλλά η μεγαλύτερη εικόνα είναι αυτό που είπε ο αλυσοπρίονος. Έγινε διαχείριση δυνάμεων με το ροτεισον χτες οπότε η νίκη με αυτό το δεδομένο είναι πολύ σημαντική.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Tρελα γλεντια η Μπαρτσα στο οακα χαχαχ. Εκκλησια το γηπεδο. Ουτε αυτοι δεν πιστευουν την ανατροπη
Τι ηδονη να ξεφτιλιζουν οι διαιτητες το βαζελο. Θεια δικη για τις δεκαετιες σφαγων στην Ελλαδα.
Οι γαμημένοι λαγοί είναι για τον πούτσο, αλλά αυτοί οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ Ισπανοί τί σπρώξιμο είναι αυτό που έχουν από τα κοράκια, μάνα μου! Απαγορεύεται να χάσουν οι πουτάνες οι Ισπανίδες και αυτό θα είναι και για ΕΜΑΣ πρόβλημα. Στο διάολο και οι δύο!
chainsaw (22-03-24)
Η Αρμανι νικαει τη Φενερ με 10 ποντους διαφορα στο 18'. Μακαρι να μας κανουν δωρο οι Ιταλοι
καθε ηττα των ισπανων ειναι νικη για το αθλημα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ πήρα το ματς δεύτερη περίοδο το διπλό 2.75
chainsaw (22-03-24)
Το γύρισαν.
Ήταν καλύτεροι, κοκομπλοκο να βλέπεις παίκτη Μπαρτσελονα ελεύθερο τρίποντο και να κολωνει
Bookmarks