Όλα στραβά κι ανάποδα σήμερα
Α ρε πουτανες αχιλλειο σε όλους εύχομαι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όλα στραβά κι ανάποδα σήμερα
Φλόπινγκ ξεκάθαρο έγινε επιθετικό φάουλ. Γαμιόλες.
Αν υπάρχει κόλαση και πάω εκεί όταν πεθάνω,πιστεύω θα με αναγκάζουν να βλέπω σε επανάληψη ματς σαν και αυτό μέχρι να καεί η ψυχή μου.Το πιο εκνευριστικό και στραβό κωλομάτς της χρονιάς.Αι στα διάλα.
Τέλος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά εντάξει εδώ μιλάμε για εξωγήινα ποσοστά τώρα, ήμαρτον.
Faithful (19-03-24)
Μόνο 3ποντα να παίρνουμε τώρα κι ότι γίνει.
Έτσι ρε έτσι! Πάμε άλλα 2.
Όλες τις επιθεςεις έπρεπε να τις τρέχει ο Κανααν, εχουμε μέσα αυτο το ανιωθο σαπάκι που λέγεται Γκος
Μην πάτε για 2 ρεεεεε! Έλεος!
Ώπα ρε κόουτς! Ήρεμα!
Επιτακτικη η αναγκη για διπλο στο Βελιγραδι τωρα. Ουτε ο βαζελος θα κανει 5 στα 5 εκτιμω
Ακόμα τεχνικές ποινές παίρνουμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κακή ήττα, θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επίθεση, ακόμα και τα ίδια 3ποντα να τρώγαμε. Anyway.
Kαταλαβατε γιατι βγηκε ο Γουοκαπ τοσο νωρις;
chainsaw (19-03-24)
Ήττα της Μονακό εντός έδρας από την Αρμάνι. Μακράν η πιο ασοβαρη ομαδα της 6αδας και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη δυνατή αντίπαλος για εμάς στα πλιε οφ. Τις προηγούμενες φορές μας διέλυσαν στην κανονική διάρκεια αλλά φέτος και τα 2 ματς κρίθηκαν στο τέλος.
Αγωνιστικά πιστεύω ότι μας συμφέρει λίγο περισσοτερο να παίξουμε με το βαζελο, αλλά έχει κουράσει λίγο η αντιπαλότητα. Έχουμε παίξει ήδη πολλές φορές μεταξύ μας.
O Σλουκας ξανάγινε ηγέτης φυσικά. Οπότε παιζουν με ομαδα εκτος 10αδας, ο Κώστας είναι εκεί για να δείξει ποιος είναι.
drizzt (21-03-24)
Bookmarks