Gtakis (19-03-24)
Κράτος εν κράτει. Σε μικρή απόσταση από αθλητές και κάνει τσιγάρο με ξεφτιλισμένους μπάτσους γύρω του να κοιτάζουν τα πουλιά. Γαμημένοι.
Gtakis (19-03-24)
Βαρέθηκε το τσιμπούκι και είπε να ανάψει ένα τσιγάρο.
pirateeeeeee (17-03-24)
σε οποιαδηποτε χωρα με σοβαρη πολιτεια και νομους,αν ειχε πει αυτα που ειπε στον σπανουλη τοτε δε θα ξαναεπιανε ποτε το αθλημα στα χερια του.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Paneas (18-03-24)
Μετά τις απανωτές φάπες, οι βαζελοι θυμήθηκαν ότι είναι νέα ομάδα και σιγά σιγά θα ξαναφτασουν στην κορυφή χαχα. Σαν να παραδέχονται ότι φέτος είναι μισό σκαλί κάτω από την κορυφή και θα περιμένουν του χρόνου με νέες προσθήκες, ωστε να τα καταφέρουν
Καλησπέρα Αντώνηδες, τί κάνετε;
Καλά πάει
Γαμω τον αντιθεο τους τι βάζουν;
Calma, θα το πάρουμε το ματσάκι.
Gtakis (19-03-24)
Πολύ κρίσιμα αυτά τα 2 τρίποντα του Λάρι και του Γκος να μαζευτεί πάλι γρήγορα η διαφορά. Νομίζω ότι αν συγκεντρωθούμε περισσότερο θα το καθαρίσουμε, κάτι ψιλομαλακίες κάνουμε, όπως πχ τα ριμπάουντ και οι κακές επιθέσεις.
Ε ξεσκιστήκανε με τα τρίποντα ρε πούστη μου ....10.μεχρι ώρας....και τα τελευταία με άμυνα....πως να τους αντιμετωπίσεις αυτούς?
Αυτό το μουνόπανο τον Γουίλις μπορεί να του σπάσει κάποιος τα χεράκια;;;
Faithful (19-03-24)
Χάστε και ενα ρε πουτανας γιοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο άλλος μόνος του πήρε αγκαζέ τον Φαλ, έκανε θέατρο και διαμαρτύρεται. Κάνε challenge ρε Μπαρτζώ να φάει τεχνική ποινή το αρχίδι.
Δεν κερδίζεις με ΤΙΠΟΤΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το μπουλο αρμ
Bookmarks