Την ροζ να βάλουν, την πρώτη τους...
Για το μωβ είναι η τρίτη τους εμφάνιση και καλα την φόρεσαν χτες για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Την ροζ να βάλουν, την πρώτη τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Euroleague δίνει 7 μέρες δωρεάν δοκιμή για το Monthly pass σε νέους λογαριασμούς. Μπορείτε να δείτε το σημερινό παιχνίδι με τον βάζελο. Βάζετε μια κάρτα για επιβεβαίωση (δεν θα γίνει χρέωση) και ακυρώνετε αμέσως την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής, για να μη χρεωθείτε μετά από 7 μέρες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
pirateeeeeee (14-03-24)
Θέλεις να σε ρωτάνε για link - δεν εξηγείται αλλιώς...
αδερφε κανα καλο λινκ παιζει ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα το δεις, ή θα σε δούμε σε κανένα μαγαζί παρακάτω να παίρνεις καμία τυρόπιτα;
Οι επιβάτες τα ξέρουν αυτά;;;
μετα ρε οταν γυρισω, ημαρτον![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχουν μπει δυνατά τα βαζελια,εμείς από την άλλη δεν κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση αλλά το παιχνίδι έχει πολυυυ ψωμί ακόμα.....
Δεν μπαίνει τίποτα. Α γαμησου σήμερα.
Μωυσής και Παπ μπαμπάδες σας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τρομερό παιχνίδι, αποθέωση του μπάσκετ! Για ουδέτερους πρέπει να είναι απολαυστικό.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Όντως. Φοβερο ματς. Όχι ποιοτικά αλλα λόγω σασπένς και δύναμης.
Πρέπει να συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Λεσορτ σε άμυνα και επιθεση. Δε θα αντέξει σε ολο το ματς.
Το ματς είναι πονηρό άσχετα αν η ομάδα έχει ανέβει κατακόρυφα.... πρέπει στο πρώτο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου να το καθαρίσουμε για να μην τους δώσουμε δικαιώματα
Γαμώ τον καργιόλη τον Ναν τώρα..
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε οριακές καταστάσεις θα βγει το ματς και θα πεθάνουμε.
Αυτή η ομάδα έχει κάτι αρχιδια να πάντως
Bookmarks