Θωρηκτο Μόουζες Ράιτ
Θωρηκτο Μόουζες Ράιτ
Πηραμε και τη διαφορα. Ολα καλα! Πηγαμε να τα χαλασουμε στο τελος
Μπράβο ρε ομαδάρα!!! Μεγάλη νίκη που κλειδώνει την 6άδα! Και θα πάρουμε και τη διαφορά στην ισοβαθμία! Άντε να χαρούμε λιγάκι απόψε...
Μπράβο στην ομάδα, έδειξε χαρακτήρα. Να κλείσει κάπως καλύτερα το βράδυ!!
Η επιθυμία για τη νίκη είναι τελικά το πλέον σημαντικό πράγμα στον αθλητισμό. Οι παίκτες του ποδοσφαίρου ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να παρακολουθούν κάποια παιχνίδια της μπασκετικής μας ομάδας.
Garret (08-03-24)
Μαλακα μου δεν υπαρχει αυτό με Γκος
Ξανά τραυματιστηκε ο τύπος!!!! Ενοχλήσεις στο δικέφαλο λεει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (08-03-24)
Κλάνει και τραυματίζεται. Κρίμα γιατί είναι καλός παίκτης.
Δεν ειναι το επίπεδο άσσου που χρειάζεται ο Ολυμπιακός γενικά ΑΛΛΑ όπως είναι η ομάδα η απουσία του κοστίζει.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τον υπέγραψαν αυτόν τον παίχτη και μάλιστα πρώτο πρώτο. Εχει χάσει τους μίσους αγώνες της ομάδας ξέρω γω κ αυτό επιβαρύνει πολύ τον ουοκαπ.
Ο λοτζεσκι που είχε ευπάθεια δεν ειχε τέτοια χαλια. Ο τύπος είχε να παίξει από την Κρήτη και χτες έπιανε πάλι το πόδι του.
Ή κοροϊδεύει ή όποιος γιατρος τον πέρασε για μεταγραφή είναι για απόλυση.
Το καλοκαίρι μαζί με Σικμα και Λουντζη πουλο.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
SOAD37 (08-03-24)
Η βιλερμπαν δεν εχει τιποτα να χασει. παιζει χωρις αγχος και πιεση. αλλα νομιζω θα το παρει ο παναθηναικος στο 2ο για πλακα.
hang your demons
Γιατί φοράνε μοβ τα μπαζέλ;
Μελιτζανι ειναι. Για να δειχνουν θυμωμενοι οτι ερχονται να παρουν την ευρωλιγκα
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (08-03-24)
Εδώ έβαλαν ζωγραφιά 5χρονου για logo. Στην Ακρόπολη αναφέρομαι( ο Θεός να την κανει)
Υ.Γ Έληξε το αφήγημα περί πρασινου αθλου στη Μαδρίτη. Και η Φενερ εκανε διπλό. Μου θυμιζει ένα διπλό που είχε κάνει στη Μόσχα ο βαζελος επί Πασκουαλ απεναντι στην αδιαφορη Τσκαα, βγήκε 4ος και τελικα πηρε πάλι τ'αρχιδια μας.
Ο Λαλακης ανησυχει για το πως θα χωρέσει 5 ξένους ο Ολυμπιακος στο 4-5. Έχει καταλάβει τι πουτσες έρχονται από τα θηρία, φαίνεται.
Bookmarks