ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ!
Για λίγο δεν προλαβαίνουμε την 100αρα γαμώ.
ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ!
Ωραιότατα
Μπράβο στην ομάδα. ωραίο μπάσκετ. ομαδικό και σκακιστικό.
Οσο για χτες την νίκη του βάζελου με την Ρεάλ. Αφήστε τους να πιστεύουν οτι έχουν ομαδάρα. οσο αποκτούν έπαρση ξανά τόσο καλύτερα.
Εδώ και 2 μήνες η Ρεάλ φλερτάρει με το παραλίγο να χάσει. Παραλίγο με την Εφές, παραλίγο με τον Ολυμπιακό, παραλίγο με την asvel, παραλίγο από την Μακάμπι και έχασε από Αρμάνι. Η διαφορά της Ρεάλ από τους υπόλοιπους ήταν ότι, όταν όλοι οι άλλοι ψαχνόντουσαν (μεταγγραφές, τραυματισμοί κλπ), αυτοί είχαν ένα δεμένο σύνολο. Στην πορεία το παιχνίδι της έγινε προβλέψιμο, ενώ έχει και πολλά εσωτερικά προβλήματα (ανανεώσεις Ταβάρες, Χεζόνια κλπ). Έρχονται κι άλλες ήττες για την Ρεάλ.
hang your demons
Δεν το ειδα....αλλά..ειδα κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ;;;
Βαλαμε 95 ποντους με...42 ποντους απο Γουοκαπ και Μακκισικ ενω Φαλ και Ράιτ ειχαν μονο 15 και οι 2 μαζι ....και ειχαμε 78% στα 2ποντα ;;;;;;;;;;;;;;; Ειναι καποιο παλαβο ρεκορ αυτο;;
Επιστροφή για τα καλά του Σακίλ.
Γουοκαπ τρομερός.
Ράιτ με μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα αλλά game changer, όταν καταλαβαίνει οτι πρέπει να παίξει.
Παπανικολάου ο πιο κομβικός παίκτης του ρόστερ. Οπότε είναι καλά, η ομάδα κενταει. Δεν μπορούσε να περπατήσει απ' τη μέση του, αλλά έκανε ένεση για να παίξει. Σπάνιο αυτό σε αθλητή, κυρίως αυτων των κιλών και του ύψους. Αρχηγός με Α κεφαλαίο, όπως οι δύο προηγούμενοι και Γάβρος απ' τους λίγους.
Gtakis (02-03-24)
Η ομάδα στάζει καυλα πια
Σακ έκανε πιστευτός ματς μετά απο καιρό. Μακάρι να παει έτσι ως το τέλος.
ουοκαπ καταπληκτικός, όταν του παει το ματς και εκτελεστικά, ειναι απολαυση
Φαλ τους έκανε ο,τι ηθελε
Ραιτ στο β άλλος παίχτης, τους έβαλε στα καλάθια.
Παπ συγκινητικός
Συνεχιζουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
O #OlympiacosBC πλέον στην EL:
1.7 AST/TO Ratio (No1)
1.412 PPP Transition Offense (No1)
1.358 PPP από Cuts (No3)
37.5% 3PT (No5)
0.716 PPP Off-Screen άμυνα (Νο1)
0.772 PPP άμυνα στον PnR χειριστή (No2)
0.697 PPP άμυνα σε Handoffs (Νο3)
Και ρεκόρ 9-3 στα τελευταία 12 ματς
Πως υπολογίζονται αυτά τα αμυντικά στατιστικα; Γιατι μια επίθεση μπορεί να περνάει από πολλά σταδια. Μετράνε μόνο την εκτέλεση σωστα; Για να χαρακτηριστεί μια κάτοχη σαν Handoff κατασταση πχ
Το ppp transition offense ανεβαινει μονο και μονο απο τα τρίποντα του Κανααν στον αιφνιδιασμο χαχα.
Υ.Γ Που βρίσκεις τα στατιστικα επισης; Έχεις κάποια συνδρομή; Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ελεύθερα στο 3stepbasket.com και σε αυτά τα σαιτ. Παραείναι εξειδικευμενα
chainsaw (07-03-24)
Πρώτος σκορερ στην ιστορια της Ευρωλίγκας ο Μαικ Τζέιμς. Πέρασε τον Σπανούλαρο.
Άντε μωρή ομάδα, κέρδα εσύ τουλάχιστον να χαρούμε λίγο.
Θα χάσουμε κι εδώ ρε πούστη μου;
chainsaw (07-03-24)
Μαύρη τσικνοπέμπτη ως τώρα. Κάρβουνο παντού γμτ.
Φφφφφφφφφφφ!!![]()
Έλα πάμε να γαμήσουμε τους μαφιόζους!!
Kαλα μας δουλευουν οι διαιτητες. Αλλο βιντεο ειδαν αυτοι φαινεται.
Οπως και να'χει τους εχουμε τωρα
Πολύ καλό 2ο ημίχρονο, απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα. Πάμε γερά να το καθαρίσουμε.
Bookmarks