chainsaw (03-02-24)
chainsaw (03-02-24)
Έχει ενδιαφέρον που η υπερομάδα των αστέρων με τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών είναι στο 15-10 κι εμείς στο 14-11 και έχουμε βγάλει πιο ζόρικο πρόγραμμα ως τώρα και τους έχουμε και στο ΣΕΦ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ολη η ευρωλίγδα φέτο, η φάση του Λεσόρου στο τέλος.
ΥΓ. ΠΕΟΣ ΧΟΝΤΡΟ ΚΙ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ
There is a Dude in town
Garret (03-02-24)
Γι αυτη τη φαση που ριξε αγκώνια στη μάπα του παίχτη της Ζαλγκίρις και έδωσε αμυντικό φάουλ γέλαγε ο άγγλος σπίκερ - ψάχνω να βρω βίντεο να τη δουν και τα παιδιά αλλά δεν μπορώ. Άμα έχεις λινκ, ρίχτο να δουν!
Υ.Γ. Ο Βάζελος είχε 19 βολές και η Ζαλγκίρις μόλις 6.... και φωνάζουν τα ζελεδάκια για τη διαιτησία. Επαφή με το περιβάλλον - 273!
Πάντως χωρις τον Σλουκα θα είχαν οι πουστηδες τουλάχιστον 2-3 νίκες λιγότερες. Φάνηκε χθες που έπαιζαν τουρλουμπουκι με τον Ναν. Τους κάναμε καλό αθελα μας.
Εμείς φταίμε που είναι πουστραδέλι και προδότης;
Σλούκι λουκ, τον παίρνει και τον γλύφει πιο γρήγορα και από την σκιά του.
Έτσι πήρε και το φάουλ με τη Βαλενθια που τους έδωσε τη νίκη. Πάει και μπουρδουκλωνεται πάνω στους αντιπαλους και μετά χτυπιεται
Μην κοροϊδεύετε, κανονικά έπρεπε να κράζουμε τους αφους που άφησαν τον ηγέτη να φύγει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σωραίος και μοιραίος!!
Το βλεπα ζωντανά και γέλαγα με τα -για πολλοστή φορά- καραγκιοζιλίκια!
Και επιθετικό είναι κατ 'εμέ και μάλιστα καραμπινάτο αν δεις τη φάση. Από την αρχή ΑΝΟΙΓΕΙ ολη τη δεξια ωμοπλάτη και αγκώνα πάνω στον αμυνόμενο της Ζαλγκίρις. Και τώρα που το ξαναβλέπω, ανοίγει ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ. Kickboxer ο τυπάς.
Ανακοινώνεται κανονικά, ο Ρίκι Ρούμπιο απ' την Μπαρτσελόνα.
Έχει γιουρολιγκ και δεν λέτε τίποτα???
Θα παίξουμε με τις μαύρες εμφανίσεις λόγω θ7. Ορίστε, είπα!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μας έχουν 7-0 οι Ισπανοι εφέτο. Άντε μήπως ήρθε η ώρα να τους ρίξουμε 1 ισπανικό να ξεμπουκώσουμε.
Bookmarks