Σε εχασα λίγο αλλά οκ....
Η γνώμη μου είναι να αντικαθιστούσε μόνιμα τον Μπραζντεικις μέχρι το τέλος της κανονικής διαρκειας.
Η γνώμη μου επίσης είναι να τον άλλαζε και τελείως.
Σε εχασα λίγο αλλά οκ....
Η γνώμη μου είναι να αντικαθιστούσε μόνιμα τον Μπραζντεικις μέχρι το τέλος της κανονικής διαρκειας.
Η γνώμη μου επίσης είναι να τον άλλαζε και τελείως.
Η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει 3 αλλαγές ακόμα, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Οι ξένοι αυτή τη στιγμή είναι οι: Γκος, Κανααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτινοφ και Φαλ.
Αν αντικατασταθεί ο Μπραζντέικις απ' τον ΜακΚισικ, θα πας με 6 ξένους στο ντέρμπι και με 2 αλλαγές να απομένουν.
Αν αντικατασταθεί ο Φαλ απ' τον ΜακΚισικ, θα πας με 7 ξένους στο ντέρμπι και με 2 αλλαγές να απομένουν.
Αν δεν κάνεις αλλαγές, θα πας με 6 ξένους στο ντέρμπι, κρατώντας τις αλλαγές για το κύπελλο και τους τελικούς.
ΥΓ. Για τον Μπραζντέικις έχουν δοθεί αρκετά χρήματα, δεν υπάρχει λογική στο να φύγει αυτή τη στιγμή. Αν δεν αποδόσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα τον αφήσεις έξω στους τελικούς.
Έτσι να πω ότι σήμερα παίζουμε για τη basket league.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κι εμένα δε μου γεμίζει το μάτι ο Μπραζ αλλά ομολογώ ότι πέρσυ στα μισά παιχνίδια φώναζα "βγάλτο έξω το όρθιο κρέας" για τον Πίτερς.
Ε φέτος μας λείπουν οι Έλληνες τι να κάνουμε, γι αυτό ηρθε κ ο Ναζ
Μακαρι να κερδίσουμε να πάρει ψυχολογία η ομάδα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εκτός ο Γκος.
Η 12άδα είναι: Γουόκαπ, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, Λούντζης, Λάρυ, Σακίλ, Παπ, Μπραζντέικις, Πετρούσεφ, Αλέκος, Σίκμας και Τανούλιτς
drizzt (25-01-24)
drizzt (25-01-24)
Τον ειχε κανει αλογο τον Πετρουσεφ ο Πουαριε
Ακόμα κι αν μας λείπουν 10 παίκτες ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία γι αυτό το πράμα που βλέπω. Η ομάδα ΔΕΝ βλέπεται και οι δικαιολογίες της τεχνικής ηγεσίας δεν θα με παρηγορήσουν σήμερα το βράδυ.
Καλώς τον! Μήτρου Λογκ, ο νέος Σίκμα! ΟΛΕ! Ρε, που μας κατάντησαν φέτος...
Τα τρίποντα είναι ανέκδοτο.
Γαμα τα
Το δικό μας ανανεωμένο, ο εξαστερος δεν ξέρω τί έπαθε όμως.
Τι σιχαμένα πουστόπαιδα θεατρίνοι είναι. Και με ένα φάρδος ΝΑ σαν τον βάζελο. Παίζει φλιπεράκι συνέχεια η μπάλα στο ριμπάουντ και πάει σ' αυτούς.
Πως χάθηκε ο Μούσα: "Μας περίμενε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Τον συνάντησα σε ένα εστιατόριο και καθόταν σαν τον... Δον Κορλεόνε. Ήταν σαν ταινία. Δεν πίστευα όταν δώσαμε τα χέρια. Μου είπε κατευθείαν ότι δεν θα ήταν καλή επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό, καθώς θα ήμουν στα τμήματα υποδομής για δύο χρόνια και μετά θα βλέπαμε εάν θα έπαιζα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την τελευταία ημέρα, ο Ολυμπιακός μου είπε να υπογράψω ή τώρα ή ποτέ. Τότε, με κάλεσε ο Ραζνάτοβιτς και μου είπε ότι είχα πρόταση για ίδιο συμβόλαιο με την Τσεντεβίτα και με καλύτερες συνθήκες." Οπως κι ο Ποκουσέφσκι, περίμεναν να ...σιτέψει.
Βρε λες??!! Τουλάχιστον μειώσαμε την τεράστια διαφορά. Ας συνεχίσουν έτσι αξιοπρεπώς στο 4ο κι ας χάσουμε απ' το φαβορί.
Bookmarks