drizzt (19-01-24), Nikolaos_Kokkinos (19-01-24)
Γαμώδης Κέιναν. Ο μόνος που σηκώνεται και καβλώνει όλο το σεφ. Μιλουτίνοφ αυτοκράτωρας... που να ήταν και καλά...
Πίστη στην ομάδα. Και υπομονή... θέλει υπομονή.
There is a Dude in town
drizzt (19-01-24), Nikolaos_Kokkinos (19-01-24)
..και λιγο σαλιο.
Καμία υπομονή. Σε ενδεχόμενη ήττα απ' τον Άκτωρ, θα έχουμε κηδείες πάλι. Σκεφτείτε απλά, το πόσοι γράψανε ενώ κερδίζαμε χθες και πόσοι θα έγραφαν σε ήττα.
chainsaw (19-01-24), drizzt (19-01-24), pirateeeeeee (19-01-24), The Dude (19-01-24)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Θα φταίω εγώ μετά...
Αφήστε τους να γράψουν και βλέπουμε, ρε. Καλύτερα να είναι εδώ και να γράφουν παρά να είναι στο γήπεδο και να εκφράζονται εκεί.
Μπάτσους δεν θέλετε, αλλά κοιτάτε να προλάβετε αντίθετες απόψεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η πιο χορταστική και ολοκληρωμένη εμφάνιση μας φέτος η χθεσινή.Μακάρι αυτή η εμφάνιση να είναι η αρχή του τέλους της περιόδου ντεφορμαρίσματος που περάσαμε.
Χθες δεν αφήσαμε τη Μακάμπι να πιστέψει πως μπορεί να πάρει το παιχνίδι, ίσως εκτός από ένα σημείο που πλησίασαν στους 6 αν θυμάμαι καλά. Εξακολουθούμε πάντως να πηγαίνουμε με λίγους να τραβάνε το κουπί. Οι Σίκμα (πολύ κακός όσο έπαιξε), Μήτρου-Λονγκ, και ΜακΚίσικ δεν πήραν λεπτό μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Παπ επίσης συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις φέτος.
Σημερινο υστερογραφο του Μελαγιες. Ο συγκεκριμενος γενικα δε γραφει παπατζες. Ισως εννοει οτι περιμενουν τον Σασα:
ΥΓ: Ο Ολυμπιακός έχει τους λόγους του να μην έχει εμπλακεί σε ουσιαστικές συζητήσεις με τον Πίτερς (τι έκανε πάλι) για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο καλό θα είναι με τον Κάνααν (τι έκανε πάλι) να γίνει μία ουσιαστική κουβέντα γιατί προσφέρει και στις δύο πλευρές, τη δεύτερη σεζόν του παίζει πάρα πολύ καλά, διαθέτει στοιχεία που δεν τα έχει άλλος στο ρόστερ της ομάδας και στο κάτω κάτω δε βρίσκω λόγο το καλοκαίρι να βγει στην αγορά και να παρακαλάει τον κάθε Nbaer και να μην έχει το κεφάλι του ήσυχο. Κι αν έρθει το «γλυκό», ας έρθει. Ολοι οι καλοί χωράνε.
chainsaw (19-01-24)
35 χρονώνε τι να τον κάνεις??
απο τα μεγαλυτερα λαθη που δεν δωσαμε γη και ουρανο να εχουμε τον τζειμς στην ομαδα φετος.Ισως οτι πιο ταμαμ περιπτωση παιχτη ακουστηκε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
pirateeeeeee (19-01-24)
84-71 τα στράκια.
εχει χτισει φοβερη αυτοπεποιθηση ο βαζελος λογω ευρωλιγκας. σφαλιαρα δεν εχει φαει ακομα. αν δεν του την δωσουμε εμεις δεν θα του την δωσει κανεις.
hang your demons
Αν έπαιζε ο Παντερ και βρισκόταν σε καλή κατάσταση, θα είχαν χασει σίγουρα. Κακή εμφάνιση ο βαζελος και δεν ειχε τα εξωπραγματικα νούμερα από το τριποντο των προηγούμενων αγώνων.
Για δευτερο σερι ματς έχουν την κωλοφαρδία να βρίσκουν τον σντιπαλο χωρίς τον καλύτερο σκόρερ του. Την μια ο Οκομπο, την άλλη ο Παντερ
Εγώ αναρωτιέμαι τώρα, αν ο Τράκης που έταξε ότι λεφτά υπήρχαν στα βαλκάνια στους παίκτες και έφτιαξε υπερομάδα σύμφωνα με αρκετούς, δεν σηκώσει την κούπα, θα είναι αποτυχία ή αποτυχίες οι ήττες στους τελικούς είναι μόνο για μας που υπερβάλλουμε έτσι κι αλλιώς με το μπάτζετ μας μπαίνοντας f4;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (20-01-24)
Μόνο για εμάς. Για αυτούς θα είναι μία διδακτική χρονιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (20-01-24), drizzt (20-01-24), pirateeeeeee (21-01-24)
Τώρα πλέον ο Αταμάν έχει ξεφτυλλισει και τον Ομπράντοβιτς σύμφωνα με τους αρδ.
chainsaw (21-01-24), pirateeeeeee (21-01-24)
Δεν έβαλε Μακισικ στους ξένους για σήμερα... Προτίμησε Μπραζντεικις.
Όλο και χειρότερα........
Bookmarks