Οι αποδόσεις δείχνουν την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Σαφώς και είναι το πιο αντικειμενικό κριτήριο, αλλά όχι για βάθος χρόνου. Τα μακροχρόνια είναι 100% τζόγος.
Αστο επειδή παίζω στοίχημα γιουρολιγκ πολλά χρόνια, τί ακριβώς να καταλάβω ότι δεν είμαστε στα φαβορί για την κατάκτηση; Προφανώς, το ξέρουμε αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ρεαλ ήταν στο 2.0-2.5, λοιπόν;
Οπως ξαναείπα για μένα ο στόχος κάθε χρονιά είναι να είμαστε 8αδα δεν το βλέπω επ ουδενί ανέφικτο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οι αποδόσεις δείχνουν την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Σαφώς και είναι το πιο αντικειμενικό κριτήριο, αλλά όχι για βάθος χρόνου. Τα μακροχρόνια είναι 100% τζόγος.
Παίζουμε 9:15 με την Μακάμπι στο ΣΕΦ.Αναρωτιέμαι αν αξίζει μετά τους ποδοσφαιρικούς μαλάκες χθες,να αφήσω και τους μαλάκες του μπάσκετ να μου γαμήσουν άλλο ένα βράδυ.Μάλλον θα κοιτάξω απλά το σκορ στο τέλος.
Τι συγκρινεις τωρα ρε αδερφε; Οι μαλακες του μπασκετ συναγωνιζονται τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης και 2 χρονια τωρα μας εκαναν περηφανους. Η λειτουργια του μπασκετικου τμηματος βρισκεται ετη φωτος μπροστα απο του ποδοσφαιρικου.
Το εχω ξαναπει. Μεχρι να ξαναδω σοβαρη προσπαθεια στο ποδοσφαιρο, μονο μπασκετ.
Τα ίδια και τα ίδια, ότι φτιάχνουμε με κόπο το χαλάμε σε χρόνο ντε τε!!
Πραγματικα όταν βλέπω τον συνταξιούχο να παίζει (λέμε τώρα) ξενερώνω απίστευτα
H oμάδα παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα. Παίζει κι ο αντίπαλος ε... Λίγο πιο εύστοχοι να είμαστε στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο να μην ξαναμπει ο Σίκμα και η διαφορά θα ανέβει.
αν είδα καλά τα δίποντα είναι αθλια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
φυσικά και παίζει και ο αντίπαλος , εμείς δεν αισθάνομαι ότι είμαστε σταθεροί και ας παίζουμε καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα.
Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε έτσι μέχρι το τέλος
Η τρίτη περίοδος είναι κομβική. Φέτος, είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη περίοδος μας.
Τρομερό ξεκίνημα. Θα αντιδράσει σίγουρα η Μακάμπι.
pirateeeeeee (19-01-24)
12 πόντους, 15 ριμπάουντ ο Μίλου, με 8 επιθετικά!
Στους 12 η διαφορά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.
Κάνααν την έχει βγάλει και την κοπανάει πάλι.
20 ποντάκια με 20 ριμπάουντ ο Νικολάκης
Η πιο καλή μας εμφάνιση φέτος! Ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας και ΟΧΙ μόνο άμυνα να μας πονούν τα μάτια, να σκοράρουμε με το σταγονόμετρο και στο τέλος να ρωτάμε γιατί χάσαμε ενώ βάλαμε 60 ποντάκια.
Πεντακάθαρα, εάν στη θέση των Σίμκα, Μπρατζ, και ΣΙΑ είχαμε απλά καλούς παίκτες, τώρα θα ήμασταν τουλάχιστον 3 νίκες περισσότερο. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
Ο Κάναν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Γαμώ τα παλικάρια και αρχιδάτος παίκτης που ΠΟΤΕ δεν κρύβεται.
εαν στην θεση Μπραζ ειχαμε εναν σκορερ και εναν αθλητικο ψηλο αντι σικμα θα ειχαμε το λιγοτερο 3 νικες παραπανω. αλλα το κυριοτερο θα παιζαμε και καλυτερο μπασκετ. και οι 2 ειναι περιττα βαρη στην ομαδα αυτη τη στιγμη. και πιανουν θεσεις ξενων.
hang your demons
Faithful (19-01-24)
Ήμουν σε ένα λάιβ και κοιτούσα να δω σκορ κλπ και βλέπω αυτό το πράγμα και μένω Μ Α Λ Α Κ Α Σ.
Δε ξέρω τι ρεκόρ έσπασε αλλά σίγουρα κάτι θα ναι. Μακάρι να ξεμπούκωσε!!
Απ' το επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας:
The Olympiacos center became the fourth player in competition history to tally 20 points and 20 rebounds in the same game.
20 PTS + 20 REB games in the #EuroLeague:
2001-02 Mirsad Turkcan: 27 PTS + 23 REB
2005-06 Spencer Nelson: 23 PTS + 20 REB
2006-07 Antonis Fotsis: 22 PTS + 24 REB
2023-24 Nikola Milutinov: 20 PTS + 20 REB
Bookmarks