τελος εποχης. για ολους. το μπασκετ αυτο και η φιλοσοφια αυτη πεθανε περσι με το σουτ του Γιουλ.
hang your demons
Δεν υπάρχει φράγκο!
Το παιχνίδι για φέτος χαθηκε πρόπερσι και κυρίως πέρυσι που η χρόνια στην Ευρώπη κρίθηκε επιτυχημένη.
Δεν πήραμε τίποτα παρολαυτα κάναμε σαν να έχουμε πάρει και τις 2 και ποσό τους γαμησαμε με το μικρό μας μπατζετ..
Και μετά άρχισε η αλαζονεία και γαμηθηκαν όλα.
Ειχες μια βάση που πιέστηκε με την φυγή Σασα και Σλούκα και αντι να τους αντικαταστάσεις έπαιξες τζόκερ!! Παπάρια, δεν είναι καθε μέρα του Αη Γιαννιού. Τη μόνη απάντηση που είχες όταν ο άλλος έπαιρνε ότι καλό υπάρχει στην πήρε και αυτήν μέσα από τα χέρια!!
Αντε να δούμε τώρα αν γίνονται θαυματα και αν όντως υπάρχει σκακιστής ή τζογαδόρος
Oberon (13-01-24)
Μετά τον τελικό πέρσι,ξέραμε όλοι οτι πιθανότατα θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να έχουμε ίσως μια ανάλογη ευκαιρία να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα.Και αυτό είναι που μας πλήγωσε περισσότερο.Ξέραμε οτι δεν γίνεται να συνεχίσεις να πρωταγωνιστείς με φθηνές λύσεις και να ανταγωνίζεσαι ομάδες που κάθε χρόνο τα σκάνε και καλύπτουν τις όποιες αδυναμίες τους με παικταράδες.Τις προηγούμενες 2 χρονιές πιάσαμε το υψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσαμε βάση των οικονομικών μας δυνατοτήτων,και παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάτι.Ήλπιζα απο την διοίκηση και τον Μπαρτζώκα φέτος να μας διαψεύσουν και να μας αποδείξουν οτι δεν ήταν ένα πυροτέχνημα οι δύο προηγούμενες σεζόν.Η φετινή όμως έρχεται σαν σφαλιάρα να μας το επιβεβαιώσει.Βλέπεις και τον βάζελο παράλληλα που απο πολύ κακή ομάδα,έκανε την υπέρβαση με το μπάτζετ και σε ελάχιστο χρόνο έγινε πολύ καλύτερη απο εσένα.
"Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, πρέπει να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, νομίζω πως οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα για να εκτελέσουν όπως θέλαμε και δεν μπορούσα. Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ."
Νομίζω και εσύ κόουτς ήσουν άτολμος. Παίκτες εντελώς εκτός αγώνα πήραν πάρα πολλά λεπτά σε βάρος άλλων που έδωσαν αρκετά σε λίγο χρόνο.
Η μεγάλες παραφωνίες για μένα στο χτεσινό που είναι από τα παιχνίδια που είδα αρκετά προσεκτικά ήταν κυρίως η επιμονή στον Γκος που ήταν παραπάνω από αρνητικός και η αλλαγή του Πετρούσεφ που ήταν φως φανάρι πως ήταν σε καλή μέρα χτες.
Θα έγραφα και για την χρησιμοποίηση του Φαλ που ήταν εξίσου αρνητικός αλλά ο Μιλού έχει συγκεκριμένο χρόνο που αντέχει. Αλλά και πάλι θεωρώ πως ο Πετρούσεφ θα μπορούσε να καλύψει στο 5 αντί να εξαφανιστεί.
Ο Μπραζντέικις δεν είναι μπασκετμπολίστας επιπέδου ούτε γιούροκαπ. Δεν μπορεί αυτός ο παίχτης να παίζει ευρωλίγκα, έχει χειρότερη τεχνική από μενα σε όλους τους τομείς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν ειναι για τοσο χαμηλα η ομαδα η αληθεια ειναι,οκ δεν γινεται συνεχεια να πηγαινεις φ4 αλλα στην επομενη φαση τουλαχιστον να περναμε ανετα.Ελπιζω να διορθωθει η ομαδα στα παιχνιδια που απομενουν και το καλοκαιρι να κανουμε καλυτερες επιλογες απο οτι φετος στα γκαρντ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ δεν θα πω αν έχεις, αλλά από Μίροτιτς, να καταλήξεις στον Σίκμα και από τον Τζέιμς και τον Ναν, στον Μπραζτνέικις, έχεις μία απόσταση, η οποία δεν αφορά μόνο το λεφτά, αλλά και το τί θέλεις και πώς το επικοινωνείς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (13-01-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-01-24)
chainsaw (13-01-24)
Κανααν
![]()
O Κέιναν πάνγτως πιο πολύ πίστη έχει από τους οπαδούς μας.
There is a Dude in town
drizzt (13-01-24)
Εγώ την οκτάδα, με τη δυναμική που έχει πάρει το φαινόμενο, δεν την βλέπω... Αλλά δεν με πειράζει κιόλας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μόνο αυτός,ο Πίτερς και ο Φαλ φέτος όλοι οι υπόλοιποι για τον μπέο
Bookmarks