chainsaw (12-01-24)
Αυτή η μαλακισμένη που τσιρίζει συνέχεια σπάει πούτσες, δεν αντέχεται.
chainsaw (12-01-24)
Σκοτώστε αυτή τη μαλακισμένη με κάθε τρόπο. Με τρέλανε.
Το τηλεοπτικο ταιμ ουτ ήταν για να την βγάλουν έξω
Θλιψη...
Bαλε τον Λαρυ ρε κοουτς. Ο μονος με αρχιδια και απροβλεπτο παιχνιδι
Πετρουσεφ στο 5 επειγοντως. Δεν μπορει ο Φαλ σημερα
Αν σε αυτή την ομάδα υπάρχει προπονητής, εγώ αύριο θα γίνω επίσκοπος στην Ισπανία.
Ακόμα ένα ματς τραγωδία
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φανταστειτε ποσο ανεκδοτο ειναι ο Μητρου Λονγκ για να μην εχει παρει ουτε λεπτο στο ματς, ενω σερνομαστε. Παλι κατω απο 70 ποντους θα βαλουμε
Ρε υπνωτισμένοι είναι; Πώς παίζουν έτσι;;;
Πραγματικά για λύπηση για μια ακόμη φορά.Οσο προχωράει η χρονιά τόσο πιο δύσκολο είναι να παρακολουθήσεις όλοκληρο ματς.
chainsaw (12-01-24)
Η μοναδική καλή μεταγραφή που έγινε φέτος επιπέδου ολυμπιακού ήταν ο Πετρουσεφ. Μητρου Λονγκ αναβάθμιση σε σχέση με Λαρυ. Οι υπόλοιποι δεν είναι για ολυμπιακό.
Παπανικολαου αν έχεις φιλότιμο τραβά στην νέων μέχρι να γίνεις ξανά μπασκετμπολιστας ευρωλιγκας ξέρω γω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (12-01-24)
Το έχει χάσει ο Μπαρτζωκας φέτος είναι σε άλλο κόσμο.
Ο σκακιστής έγινε ταυλαδόρος;
Ας παραδεχθούμε οτι αυτή η αηδία δεν θα στρώσει ποτέ όπως ακούμε απο τον σεμπτέβριο.Η χρονιά είναι χαμένη.
Το να χάνεις είναι στο πρόγραμμα. Το να σε κοροϊδεύουν είναι άθλιο.
Στην ευρωλιγκα μαλλον ναι. Υπαρχουν πολλοι μηνες μεχρι τους τελικους του πρωταθληματος.
Πλεον το ροστερ ειναι μεγαλο και υπαρχουν επιλογες. Εστω και μετριες. Ας ξεκολλησει επιτελους το τεχνικο τιμ απο την συνταγη των 2 τελευταιων ετων και ας ανακατεψει την τραπουλα, μπας και σωθει κατι. Να δοκιμαστουν διαφορετικες 5αδες, να εμπιστευτει ο κοουτς και αλλους παικτες.
Δεν πιστευω οτι το παρον ροστερ ειναι για να σκοραρει 60 και 65 ποντους με το ζορι
Αταλαντο ροστερ όπως είχε πει πριν λίγες βδομάδες ο παλαίμαχος Παπανικολάου.
Ομάδα χωρίς elite guard δεν πάει πουθενά.
Γκαρντ να ταΐζει Φαλ Μιλου δεν υπάρχει.
Σκόρερ επιπέδου δεν υπάρχει.
Ο προπονητής μέχρι πριν ένα μήνα είχε συνεχώς δικαιολογίες, τώρα τι θα πει? Dnp ο Πετρουσεφ με Μπαρτσελωνα για να παίξει ο Σικμα των 0π και μετα 20 λεπτά σερί ο Πιτερς.
Σήμερα θετικότατος ο Πετρουσεφ, τον εξαφάνισε μετά.
Εγκλήματα.
chainsaw (12-01-24)
Ξαναέρχεται στο μυαλό μου το πόσο δυσκολοχώνευτο και κρίμα είναι που δεν πήραμε την κούπα πέρσι. Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναφτάσουμε τελικό.
Bookmarks