Μιλου κακη μεταγραφή, που είσαι ρε Μπλακ αρχιδαρα γαμω
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παπ στο 0
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μιλου κακη μεταγραφή, που είσαι ρε Μπλακ αρχιδαρα γαμω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διώξτε τον Καρύδα και βάλτε την Παντέλη να περιγράφει.
Πίτερς πολύ καλό ματς.
Πάλι ντέρμπι το κάναμε στο τέλος γαμώ την τρέλα μου. Αυτό το τσουτσέκι από που πετάχτηκε τώρα και κοπανάει 3ποντα. Σιχτίρ.
ντροπη κοουτς. με πληρες ροστερ να το κανεις ντερμπι.
hang your demons
Έτσι ρε πάρε την τάπα σου να στρώσεις τσουτσεκάκι που πήρες φόρα.
σοβαρευτειτε λιγο γιατι η Μονακο εχασε. δυσκολα θα δεχτει 2 σερι ηττες. θα ερθει να τα παιξει ολα.
Δεν γινεται να μην τελειωνουμε τετοια παιχνιδια απο πιο νωρις.
hang your demons
Κάθε νίκη βοηθάει. Προφανώς καλύτερα να τα τελειώνουμε αλλά και πάλι σημαντικό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Aυτο που καθε ομαδα που ερχεται στο ΣΕΦ, σκοραρει 22+ ποντους στην τελευταια περιοδο, θα πρεπει να το κοιταξουμε. Οταν τρως συνεχως καλαθια, ειναι φυσιολογικο να υπαρξει νευρικοτητα και να βραχυκυκλωσει και η επιθεση. Ευτυχως στις τελευταιες φασεις επιτεθηκαμε ορθολογικα
Να'ναι καλα ο Φαλ και ο Πιτερς. Κανουν μαγικη σεζον.
Josimar (02-01-24)
Όλοι το είδαμε να έρχεται με το που πήγε το ματς στο καλάθι αλλά ευτυχώς όχι σήμερα.
Τουλαχιστον πήραμε ένα ματς που ήταν οριακά στο τέλος. Το ματς με τη Μονακό είναι κομβικό κι θα φανερώσει πολλά για τη συνέχεια της χρονιάς!!
Ο Πετρουσεφ δεν εχει σουτ, ε; Εφοσον οι ψηλοι μας ειναι κυριαρχικοι και παιρνουν αυτοι τις φασεις στο ποστ, δεν μπορει να φανει επιθετικα ο παικτης. Θα πρεπει το τιμ να βγαλει καποια συστηματα, ωστε να δουμε περισσοτερες συνεργασιες μεταξυ Πετρουσεφ και Μιλουτινοφ μεσα στη ρακετα.
εχει ενα 35% τοταλ στα τριποντα στην ευρωλιγκα με τις ομαδες που εχει αγωνιστει. δεν το λες και κακο ποσοστο για ψηλο. Οσο παιζει ο Πητερς στο 4 και γαζωνει δυσκολα θα παιξει και παραπανω. χτες τον αφησε παγκο ολο το 2ο ημιχρονο ενω δεν ηταν κακος στο 1ο. προφανως ετσι δεν μπορει να βρει ρυθμο.ουτε στο 5 θα τον δουμε οσο Φαλ και Μιλου ειναι καλα. Ισως αν παιξει ο πητερς στο 3 οπου εκει εχουμε θεμα ακομα και να παιξει ο Πετρουσεφ στο 4. Μονο ετσι θα παιξει παραπανω. αλλιως θα δινει ανασες στον Πητερς στο 4.
hang your demons
Παντως δε φαινεται να εμπιστευεται το σουτ του και πολυ. Θελει δουλεια εκει.
Δε θεωρω προβλημα το χρονο συμμετοχης του. Το ζητημα ειναι οτι οσο βρισκεται στο παρκε, ειναι ανενεργος στην επιθεση. Δεν παιρνει μπαλες, δεν συμμετεχει. Το ερωτημα ειναι αν μπορει να αλλαξει αυτο οσο περναει ο καιρος.
Αμυντικα βοηθαει παρα πολυ. Το σχημα με τον Πιτερς στο 3 δεν ακουγεται καθολου κακο. Πιστευω οτι μπορουν να βγουν πολυ ωρααιες συνεργασιες, ειδικα αν στο 5 βρισκεται ο Φαλ. Η αδυναμια του Πιτερς αμυντικα απεναντι σε γρηγορα γκαρντ καλυπτεται απο τους 2 πυργους στη ρακετα.
Ή να αρχισει να παιζει ο Πετρουσεφ αντι του Μιλουτινοφ στο 5, όταν πρέπει να ξεκουράσει τον Φαλ στην τελευταία περίοδο, εφοσον ο κοουτς θελει τον Πιτερς στο 4 στα κρισιμα λεπτα. Ο Μιλου δυστυχως ειναι τρυπα στην αμυνα, οταν δεν υπαρχει παικτης απο πισω να καλυψει την ρακετα. Συν οτι τρωει ευκολοτερα τριποντο απο τον προσωπικο του αντιπαλο γιατι δεν μπορει να τον ακολουθησει στα 8 μετρα. Ο Φαλ σκεπαζει το καλαθι και μπορει να παιξει αμυνα στην περιφερεια. Οπως χθες που εριξε ταπα στο τελος.
Καλή χρονιά σε όλους!Να πούμε πάντως οτι παρά το γνωστό μας φέτος μπλακ άουτ στα τελευταία λεπτά,είναι πολύ θετικό το οτι μπόρεσε η ομάδα μετά την ισοφάριση να βγάλει 2 σωστές επιθέσεις και να βρει τον τρόπο να μην γλιστρήσει άλλο ένα ματς απο τα χέρια της.Προσωπικά με αυτά που έχουμε δει φέτος μετά το 72-72 ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι θα χαθεί,οπότε ακόμα και αυτή η αντίδραση είναι μια εξέλιξη.
chainsaw (03-01-24)
Πωσ χάσαμε τον Ναν ρε μλκα δε θα το χωνέψω ΠΟΤΕ
Bookmarks