Faithful (22-12-23)
Τί αντιαθλητικό ρε δεν το διακόπτετε καλύτερα να τους το δώσετε στα χαρτιά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (22-12-23)
Κοίτα πάλι φάουλ ρε δεν πάμε καλά το πορτοφόλι του πήρε
ΚΟΡΑΚΙΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εμετικό, βγαλμένο από τα καλά χρόνια του φάρου
Και πάλι το πουλί του θρυλεοντα θα πάρετε γαλλακια και θα πείτε κι ευχαριστώ
Να αποβάλλετε και τον κάναν μπας και κερδίσουν ρε
Τώρα αυτή η τύπισσα θα ξανασφυριξει Ευρωλίγκα μετά από αυτό;
Α καλα συνεχίζει αυτή
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
¶ντε γεια εμετική Βιλερμπάν κι εσύ και η σκρόφα η αδερφή της Μέρκελ.
Faithful (22-12-23)
Μπάσκετ καρδιογράφημα. Τη μια ο ασθενής έχει παλμό, την άλλη τα κακαρώνει.
Θετικά> Ο Μακ Κίσικ. Μακάρι να επανέλθει.
Αρνητικά> Η μεγάλη αστάθεια και η συνεχιζόμενη ασέβεια των διαιτητών απέναντι στην ομάδα μας. Η Γερμανίδα ειδικά ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας πηδήσει.
Εννοείται μπράβο στην ομάδα και στον κοουτς και προβληματισμός για την διαιτησία μια ακόμη φορά .. Αλλα
Η ομάδα είναι πολύ απρόβλεπτη (στην καλύτερη)! Ενώ μπορεί να έχει τρομερά διαστηματα και να παίρνει μεγάλες διάφορες, ακόμα και στους 20 πόντους φοβάσαι ότι θα το χάσεις το ματς! Σταδιακά σε όλα τα δευτερα ημίχρονα πέφτει κατακόρυφα και στο τέλος πίνει θάλασσα! Αυτό πλέον δεν γίνετε μια στο τόσο. Έχει γίνει κανόνας!!
Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στις εχθρικές όντως διαιτησίες γιατί θα χάσουμε το δάσος!
Ελπιζω να υπάρχει σχέδιο στην ομάδα που δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν μπορώ να είμαι πολύ αισιόδοξος ..
Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Euroleague με 8 τάπες ο Φαλ.
Ισοφάρισε τον Κζινιακ. Φυσικά πρώτος ο Βράνκοβιτς με 10.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Δεν βλέπω πολύ το Λαγό για να μην αηδιάζω αλλά απόψε εναντίον των Ιταλών ήταν καλός. Αυτός ο Ναν, δίκιο είχε η Μαργαριτούλα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίκτης, ο τσόγλανος. Αδίστακτος και ΕΠΙΜΟΝΟΣ με άγνοια κινδύνου. Τέτοιον παίκτη δεν έχουμε στην ομάδα. Μαγκιά του Μπαρτζ που τον ανακάλυψε, μεγαλύτερη του Τράκη που τον βούτηξε. Όπως είμαστε, αν στη θέση του Γκος είχαμε τον μαύρο, αυτή τη στιγμή θα ήμασταν ΠΟΛΥ πιο χαρούμενοι.
Ο γκος ειχε ερθει πριν φυγει καν ο σλουκας. οταν θελαμε Ναν ο μπαρτζωκας πηρε μπραζντεικις γιατι λεει δεν μπορουσε να περιμενουμε Ναν. μετα απο καποιες εβδομαδες ο Ναν ηρθε με λιγοτερα στον Παναθηναικο και μεις πηραμε εναν τυπο δεν ηταν ετοιμος και που δεν εχει σουτ, δεν ειναι γρηγορος, δεν παιζει καλη αμυνα και δεν εχει καποιο αξιολογο drive.και δεν εχει προσφερει τιποτα.
hang your demons
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χτίζει mentality ο βαζελος
Ευτυχως που δεν περιμέναμε Ναν και πήραμε τον αμπαλο γαμω το σπιτάκι οποίου το αποφάσισε !!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (23-12-23)
4ος ο βαζελος καβουροπουλοι & Γιωργάκη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώπω γκρίνια...
Μην αγχώνεσαι. Φέτος θα το σηκώσουμε. Ανετα.
There is a Dude in town
Ο Μίχαιλιουκ μένει ελεύθερος από την Βοστώνη στις 10/1/24. Αν τον δω και αυτόν στο Λαγό και εμείς συνεχίσουμε με τον Λουκ τότε να πάει να γαμηθεί το φασόλι και οι Πρόεδροι...
Bookmarks