chainsaw (20-12-23)
Βασικά επειδή λείπει γκαρντ σκόρερ ηγέτης του ζητάς να κάνει παραπάνω από αυτά που μπορεί
+ ότι έπαιζε τόσο καιρό μόνος τη θέση
Τι να λέμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έγιναν το καλοκαίρι
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (20-12-23)
Δεν επαιζε μονος του φιλε μου. Ο Σλουκας επαιρνε ολα τα ματς πανω του στο τελευταιο δεκαλεπτο. Με τη βοηθεια του Γουοκαπ βεβαια, αλλα ουσιαστικα ο Σλουκας οδηγουσε ολη την επιθεση. Ο Γουοκαπ μεχρι το 30' φαινεται μαγικος. Απο κει και περα δε φτανει.
Φετος ο Γουοκαπ φυσικα κουραστηκε περισσοτερο το προηγουμενο διαστημα, επειδη δεν υπηρχε δευτερος χειριστης στο ροστερ. Σε ματς οπως το χθεσινο ομως βλεπουμε οτι αυτο δεν ειναι το μοναδικο προβλημα. Χθες επαιξε κατω απο 30 λεπτα αλλα και παλι ειδαμε οτι ηπιε θαλασσα.
Faithful (20-12-23)
Εν τω μεταξύ με έπιασε ένα retro mood και θυμήθηκα κάτι μακρινά: Τον Γκος, τον έχει δει κανείς στο γήπεδο; Ρωτάω γιατί κάτι διαβάζω στις σελίδες και στα ρεπορτάζ, αλλά στον αγώνα, μόνο το όνομα ακούω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (20-12-23)
θέλουμε γκαρντ που να ανεβάσει απόδοση και να μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του όταν καίει η μπάλα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Faithful (20-12-23)
Μάικ Τζέημς, οεο. Τί να κάνουμε που δεν ήρθε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς πάντως!! Ποσό για τον πουτς0 είναι εκεί στη μονακο
Αυτά που έπρεπε να κάνουμε εμείς...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εμείς με τη 2η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης που να φτάναμε τους 90
Οκόμπο πιο βλάκας πεθαίνεις!! Επαγγελματίας και δεν ξέρει ότι αν δεν βρει στεφάνη στη βολή θα πάρει την επίθεση ο αντίπαλος! Και καπάκι έφαγαν και 3ποντο σε 2 δευτερόλεπτα. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής με τέτοιο φάρδος, πέρα απ' τον βάζελο.
Εν τω μεταξύ τι φάση ο Ομπράντοβιτς;; Έχει να δώσει φάουλ σε 2.5'' χρόνο και του λέει να χάσει τη βολή αντί να ψάξει το +3. Αν φοβάσαι την παράταση (το χειρότερο σενάριο) πήγαινε σπίτι σου ρε καραγκιόζη.
Οκομπο βλάκας,
ο βαζελος κωλος, και ο Ναν το γύρισε μόνος του!!
Αυτα..
Και ‘μείς χάνουμε δικά μας ματς γιατί η ομάδα βιάζει τη λογική από το καλοκαίρι!
Φοβαμαι ότι το χειρότερο δεν θα είναι να χάσουμε το πρωτάθλημα και το φ4 φετος. Αλλά ότι του χρόνου θα ξεκινάμε πολυ πίσω από τους άλλους!
Πάντως ευτυχως που εμείς δεν καθισαμε να περιμέναμε τον Ναν, δε πιανομαστε μαλακες εμείς our way κλπ.
Νταξει στο Σεφ θα βάλει 20 αλλά δε γαμιεται.
giovanni#10 (21-12-23)
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ
Πηραν την ευρωλιγκα ηδη αυτοι χαχαχα. Κοιμηθηκε ο θεος απλα
Faithful (21-12-23)
Εντάξει γύρισαν ματς 15π και σκόραραν 91.
Έχουν ομάδα πλούσια σε ταλέντο, πολύ καλά γκαρντ, ο Γκριγκονις φέτος έχει ανέβει. Τους λείπει ένα 2ο τριάρι κι ένα σέντερ πίσω από τον Λεσορ αλλά ακόμα κι εκεί μπορεί να ανέβει ο Κουνμπος να δώσει 10 λεπτάκια.
100% νέα ομάδα κι είναι 6οι, δεν είναι κακό.
Έχουν Σλούκα, Βιλντοζα, Ναν και Γκραντ που κάνει φοβερή χρόνια κι εσύ περιμένεις αν θα μεταμορφωθει ο Ουοκαπ σε ηγέτη κι αν ο Γκος δε θα ποναει στη παρανυχιδα.
----------------------
Ο Μιλου ήταν λάθος μεταγραφή για μας, δεν κολλάει με την ομάδα , δεν αλληλοσυμπληρωνεται με τον Φαλ, δεν κλείνει τρύπες ισα ισα καμία φορά είναι ο ίδιος..
Ο Γκος είναι γυάλινος και με ταβανι χαμηλό, ο Σακ ακόμα αγνοείται, ο Κανααν έχει μόνο σουτ και δεν κλείνει ποτέ τα παιχνιδια, ο Λουντζης είναι στην ομάδα μόνο λόγω διαβατηριου κι ο Λαρυ είναι ο Λαρυ.
Βλέπω πολύ δύσκολο να μπούμε 8αδα και θα είναι τραγική αποτυχία.
Ακόμα χειρότερα θα είναι αν χάσουν το πρωτάθλημα. Να βρουν καράβι να φύγουν με αυτά που έκαναν το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη.
Θέλετε να πούμε μια δυο αλήθειες λιγάκι ήρεμοι και χωρίς σάλτσες; Θα σας τα πω εγώ που έχω πιεί πρωινιάτικα και είμαι φρέσκος...
Η γιουρολίγκα είναι ένας συνεταιρισμός που χρόνο με το χρόνο γίνεται και πιο φραγκοφονιάς... ξέρει ότι είναι το νούμερο δύο παγκοσμίως και ψάχνει εναγωνίως λιλέτα όχι για τον ίδιο τον συνεταιρισμό αλλά για να φάνε 5-6 λάμογιοι κυρίως ισπανά...
Σε αυτή τη λογική, ΔΕ θέλουν ομάδες τύπου Ολυμπιακού να παίρνουν το τσίγκο. Αυτό το έχω ξαναπεί. Τους ξέφυγε το 12, το 13 και το 14 και από τότε... μόνο αν ρίξει ο μονάρχης του σωματείου λιλίνια, παίρνει το κιούπι ομάς. Τσσκε, Ρεάλα, Φενέρα, Εφέσα, όλες ομάδες άνω των 30 μυρίων. Ακόμα κι αν εμφανίζεται ένας Ολυμπιακός, τον αντιμάχονται και... όπου βγει. Πέρσι θα το έπαιρνε και θα το δίνανε δικαιωματικά, ήταν πολύ καλύτερος από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά αφού τους έδωσε το δικαίωμα, το πήρανε και... έβγαλαν πράφιτ.
Τέλος πάντων, σκοπός είναι να επιβραβεύονται οι ομάδες που ρίχνουν χρήμα. Είναι ξεκάθαρο. Και ο Τράκης το έχει μυριστεί αυτό, ρίχνει αβέρτα για να εξασφαλίσει κιούπι. Ενδεχομένως όχι φέτο, αλλά του χρόνου το θέλει και θα ρίξει τρελό χρήμα να το πάρει. Θα έχει μια βάση-κορμό θα κάνει προσθαφαιρέσεις, θα πάει το μπατζέτι στο 40 μύρια και θα... εκβιάσει τη λίγκα να του το δώσει αλλιώς θα κλείσει την κάνουλα.
Ετσι βλέπω πως έχουν τα πράματα.
Σε αυτή την κατάσταση υπάρχουμε και μεις που πάμε με τον δικό μας ρυθμό. Μας βγήκε μέχρι περσι που για δικούς μας λόγους είχαμε μια συμμαζεμένη ομάδα οικονομικά αλλά που κανονικά κόστιζε πολύ περισσότερα. Ο περσινός Σάσα ήταν παίκτης που άνετα μια Ρεάλα θα έδινε 6-7 μύρια το χρόνο. Ο πουσταράς κι αυτός είναι παίκτης τοπ που ακόμα και σήμερα αλλάζει παιχνίδι στην καλή του μέρα.
Πέρσι ενώ ήμασταν σούπερ, παραλίγο να μην πάμε Φ4 και πήγαμε χάρη στο σούτι του πουσταρά που έκανε καλημέρα καληνύχτα καληνότσες τους τούρκοι. Αν πηγαίναμε σε 4ο μέσα στην Τουρκιά με 1-2 θα χάναμε. Στάνταρ.
Φέτος με μείον δύο σούπερ παίκτες και χωρίς αντίστοιχες προσθήκες, δεν περίμενε καποιος νοήμων μπασκετικός να πάμε ανάλογα.
Και είναι κρίμα γιατί χάθηκαν τόσες ευκαιρίες για 2-3 κιούπια που δικαιούμασταν.
Τώρα, τί έχουμε; Μια Ρεάλα που κάνει τα τελευταία χιλιόμετρα, η βάρκα τίποτα, οι υπόλοιποι σε μια μετριότητα και δεν υπάρχουν ρώσα τσεσεκάδες και άλλα εξωτικά. Χρυσή ευκαιρία για τον ζελεδένιο και το ξέρει ο τράκης που είναι πουτάνας ξέρατο και αλητάμπουρας...
Γι αυτό λέω, υπομονή...
There is a Dude in town
Bookmarks