voskos_7 (19-12-23)
Έχουμε γίνει πολύ ηττοπαθείς. Πετρούσεφ και Μιλου το γαμησαν και ψοφησε στο τελος. Παλευε μονος ο Λαρε.
Ό,τι παιχνιδι παει στον ποντο, μπορουμε να στοιχηματισουμε οτι θα το χασουμε.
Υ.Γ. Τα κορακια δε μας σεβονται καθολου παντως.
Αντε γαμηθειτε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτό ΔΕΝ είναι μπάσκετ αλλά διαγωνισμός λαθών και κακών αποφάσεων από παίκτες και προπονητή. Δεν έχω χάσει αγώνα του Ολυμπιακού τα τελευταία ΧΧΧ χρόνια και με βεβαιότητα σας λέω (το έχω γράψει ήδη) πως η ομάδα αν και δεν είναι κακή φέτος δεν θα κάνει τίποτα. ΚΑΛΗ η άμυνα αλλά με κάτω απο 70 πόντους σταθερά στην επίθεση ΔΕΝ κερδίζεις αγώνα. Δεν είμαστε η Λιμόζ του Μάλκοβιτς, αφήνω στην άκρη πως το μπάσκετ που παίζουμε είναι ελάχιστα θελκτικό.
Οι ιδέες του Μπαρτζώκα για την άμυνα καλές είναι αλλά κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να μάθει τους παίκτες να βάζουν τη μπάλα στο καλάθι.
(Αυτή η αρρώστια να είσαι 2.15 και να ΜΗΝ καρφώνεις κάτω από το καλάθι, με ξεπερνά. Τα ΗΛΙΘΙΑ λάθη στο τελευταίο δευτερόλεπτο χαμένων για τον αντίπαλο επιθέσεων, μου προκαλούν πονοκέφαλο. ΔΕΝ νομίζω πως οι παίκτες μας είναι ηλίθιοι. Κακή νοοτροπία και ΚΑΚΕΣ οδηγίες έχουν. Ο Πετρούσεφ ΕΙΝΑΙ μπασκεμπολίστας. Θα βοηθήσει.)
Για μένα χειρότερος ο Γουόκαπ σήμερα, από κοντά κι ο Κάνααν με 2/9 σουτ.
Faithful (19-12-23)
δραμα. με 7-8 κατι πρεπει να αλλαξει κατι αμεσα. δεν ειναι ολυμπιακος αυτο το πραγμα.
hang your demons
Τα παίρνουν από τον Μαρινάκη, για να μην ασχολούμαστε μόνο με τα χάλια του...
Πλέον, όλοι βλέπουμε ότι έχει ξεφύγει λίγο η κουβέντα από την μέτρια εικόνα συγκεκριμένων παικτών και σε κάθε αγωνιστική αναδεικνύουμε νέο αρνητικό πρωταγωνιστή.
Πρέπει να επικεντρωθούν να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος, δεν είναι ούτε για οκτάδα αυτό το πράμα που βλέπουμε.
Σε λίγο ούτε και για πρωτάθλημα...
dimitris67 (19-12-23), estai (19-12-23), Faithful (19-12-23), SOAD37 (20-12-23)
Οπλιστείτε με ηρεμία, ναμάστε, δεν ελπίζω τίποτε, είμαι ελεύθερος και άλλα τέτοια. Η ομάς φέτο είναι κουλή. Αν δε γίνει κανα θάμα να φέρουμε δυο αξιόπιστα πιστόλια, ούτε πλέι οφια δεν πάμε και δικαίως.
There is a Dude in town
estai (19-12-23), Faithful (19-12-23), Garret (20-12-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-12-23), voskos_7 (19-12-23)
πολυ κακη ηττα γαμω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φωνάζει ο κόουτσας μας και δίκαια, μας πέρασαν πριονοκορδέλα ιδίως στο τέταρτο. Αλλά να βοηθάμε κι εμείς λίγο τη μοίρα μας, ναι;! Πάλι τα τελευταία 6,5 λεπτά βάλαμε ένα καλάθι. Ενα. Πάλι χάσαμε διαφορά και λυγίσαμε στο τέλος. Πάλι δεν βάλαμε το νικητήριο ή το έβαλαν οι άλλοι. Σε όσα μάτσια φτάσαμε εκεί τα χάσαμε, εκτός το καλημέρα καλησπέρα του πουσταρά...
There is a Dude in town
Faithful (19-12-23)
Όχι τόσο - απλά τον αφήσαμε μόνο του και νομίζαμε ότι για έναν λόγο θα βγάζει 40 λεπτά αβέρτα...
Garret (20-12-23)
Bookmarks