Ντροπή....
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα κάτι μουνόπανα γαμώ το σπίτι τους. Αφήνουν να εννοηθεί ότι σταματάνε να τελειώσει, οι δικοί μας δεν ασχολούνται και ο άλλος σουτάρει 3ποντο. Unfair μωρή πουτάνα;;;
Ντροπή....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ας πω ότι ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί, αλλά κάτι μας δείχνει η όλη κατάσταση, που το έχουμε ξαναδεί και όλοι το βλέπουμε... Πάμε έτσι και κάνουμε ταμείο στο τέλος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (16-12-23)
Μόλος είδα δηλώσεις για τον Πιτερς και τα γεννητούρια
ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Και ρε κοουτς σου έφταιγε που έλειπε ένας παίχτης και δε μπόρεσες να περάσεις τους 50π κε τη Βαλένθια μες το σεφ???
Γαμησες τη περσινή ομάδα κι έφτιαξες ένα μάτσο αταλαντων ρολιστων, μέχρι τώρα είχες δικαιολογία τους τραυματισμός, τώρα τι έχεις?????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φέτος στην ευρωλιγκα μόνο εμείς έχουμε απουσίες, μόνο οι δικοί μας έπαιξαν στο παγκόσμιο κ φυσικά μόνο οι "δικές μας" γυναίκες γεννάνε
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maniak7 (16-12-23)
Επίσης ο Σικμα μπαίνει στις μεταγραφές επιπέδου Τσερι, Όντομ κλπ
Απίστευτο τρόλ ειλικρινά απορώ ΤΙ σκέφτηκε κ τον έφερε
maniak7 (16-12-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ετοιμαστειτε για μεγαλο διπλο αποψε
Καλά πάμε ως τώρα.
chainsaw (19-12-23)
Πρεπει να εχουμε μοιρασει πανω απο 6 ταπες στο πρωτο ημιχρονο. Χαμος. Οι 28 ποντοι ενεργητικο της Βιρτους ειναι σιγουρα αρνητικο ρεκορ
Αν είχαμε αποφύγει και 2-3 πολύ χαζά λάθη που κάναμε θα είχαμε ακόμη περισσότερη άνεση.
Αλλο επιπεδο η δημοσιογραφος της Μπολονια. Ποια Δωρα Παντελη;
Ζορικα τα πράγματα
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-12-23)
Χτίσαμε πολυκατοικία στη Μπολόνια.
Μου φαίνεται ότι πάμε εξαιρετικά στα ριμπάουντ, μακάρι να συνεχιστεί.
Mας δουλευουν οι κορακες. 3 φαουλ σε μια επιθεση.
drizzt (19-12-23)
drizzt (19-12-23)
Θελουμε σκορ επειγοντως
Bookmarks