Tσοντα!
Έτσι που παίζει ο βαζελος, δε γλιτώνει. Αυτοκτονία να ανεβάζεις το ρυθμό απέναντι σε αυτή την ομαδα. Το γύρισαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εινια πάντα εύκολο
Tσοντα!
mick7 (07-12-23)
10 λεπτά η πουτσουλα θα ειναι φρέσκος κοντά στην Καρδίτσα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Είπε η Μαργαρίτα για τον Ναν. Καλός παίκτης ο Αμερικανός αλλά εγώ θα ήθελα τον Μάριο στον Ολυμπιακό. Απίστευτο τρίο / τεσσάρι. Όσο για τον Γιουλ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο παίκτης. ΗΓΕΤΗΣ με τα όλα του.
Η Ρεαλ παιζει το μπασκετ του περσινου ολυμπιακου. με φοβερους αυτοματισμους και χημεια. απλως εχει περισοτερες κ καλυτερες μοναδες απο εμας περσι.
γιατι περσι καναν και Πητερς δεν ειχαν καμια σχεση με το φετινο beast mode.
hang your demons
Πως γκενεν με τέτοια ομαδάρα και παιχταραδες να έχασε κάτω τα χέρια ενώ εμείς είμαστε άχρηστοι που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Garret (07-12-23)
πρεπει του χρονου να χτυπησουμε μισιτς ή τζειμς (θα προτιμουσα μισιτς).αυτο μας δειχνει η ομαδαρα της Ρεαλ οτι καλο το σκακι και η φιλοσοφια και οι αυτοματισμοι αλλα θες και παικταραδες.
Επισης και ενα 3αρι καλο στην θεση του Μπραζντεικις. Γιατι δειχνει μαπα το καρπουζι Κοουτς.
Ειδικα αν οι απεναντι καταφερουν και παρουν τον Χεζονια ο οποιος ειναι φοβερος παικτης.
hang your demons
Κάτι μου λέει ο Τζέημς θα έρθει του χρόνου πάντως.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (07-12-23)
Βλέπω δεν ασχολείται άνθρωπος πάλι όταν κερδίζει άνετα η ομάδα.
drizzt (08-12-23)
Σαν την κακια πεθερά ρε πστη.
Josimar (08-12-23)
Άνετοι σε όλο το παιχνίδι σήμερα. Ας το κλείσουμε επαγγελματικά τώρα, χωρίς να κινδυνέψουμε.
Εχω ενα προαισθημα οτι θα καρδιοχτυπησουμε στο τελος. Η Μπαγερν σκοραρει συνεχως, ενω εμεις δυσκολευομαστε
Παλι καλα που πηραμε το ριμπαουντ και τις βολες
Ορίστε μαζεύεται κόσμος σιγά σιγά
Bookmarks