drizzt (05-12-23)
Λείπει ο παίκτης του 1 εναντίον 1. Βέβαια δε θα άλλαζε κάτι σημερα.
Δε θυμάμαι να έχουμε κάνει ποτέ, τέλεια επίθεση στο τέλος. Συνήθως πίνουμε θάλασσα. Με όλους τους προπονητές. Μόνο επί Σπανούλη κερδίζαμε στο τέλος, για ευνόητους λόγους.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (05-12-23)
Κλειδώστε τον Μπαρτζώκα στο τελευταίο δίλεπτο και βάλτε κάποιον από τους βοηθούς να κοουτσάρει. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να σταυρώσει ΄ένα μαμημένο ματς όταν είμαστε κοντά στο σκορ.
Για να τα λέμε και όλα - δεν έπρεπε να είμαστε κοντά στο σκορ (και μάλιστα πίσω), αλλά επιθετικά, το δεύτερο ημίχρονο, ήταν για κλάματα όπως και η εικόνα πολλών παικτών που έτρεμαν τα χέρια τους...
Άντε να δώσω έναν πόντο στον Κάναν, γιατί έκανε νωρίς τα φάουλ και ήταν έξω από το παιχνίδι για αρκετή ώρα... Ο Μακ Κίσικ, σήμερα, δεν ήταν για κλωτσιές (για να μην πάμε στον εύκολο στόχο, που δεν έχει και νόημα); Αμυντικά δούλεψαν σχετικά καλά, αλλά αν δεν βάζει μπροστά, τί να κρατήσεις πίσω;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ειδαμε το ροστερ του καλοκαιριου πλην τον γκος. αυτο το ροστερ δεν μπορει να κανει υπερβασεις.
οποτε αναμενουμε να δουμε πως θα δεσει η ομαδα με του καινουργιους.
αναρωτιεμαι ο ανετοιμος πετρουσεφ ποσο πιο κακος να ηταν απο τον ανυπαρκτο Σικμα
οταν επιτιθεσαι με τον Γουοκαπ ως αιχμη του δορατος και παιρνει και τα τελευταια σουτ κατι λαθος λειτουργει επιθετικα. δεν γινεται αυτο.
ο μονος που κανει για τετοιες καταστασεις ειναι ο καναν και ο καναν δεν παιζει ή δεν τον θυμαμαι ποτε να παιρνει τελευταια σουτ.
hang your demons
Ή έχει βγει από φάουλ... Βέβαια, ίσως μόνο ο Γούκαπ να είχε δύναμη, περισσότερο καθαρό μυαλό και λιγότερη προσοχή από τον αντίπαλο να σουτάρει στο τέλος.
Εγώ δεν περίμενα να κοντράρουμε τόσο τη Ρεάλ και να χάσουμε πραγματικά στις λεπτομέρειες.
Τα τελευταία 15' είδα περίπου, αλλά μου άρεσε η ομάδα. Χάσαμε πάρα πολλά εντελώς ελεύθερα 3ποντα στο τέλος που θα χαν αλλάξει εντελώς το ματς.
Τον Τζώκα τον έχουν σκάσει στη πίεση και δεν μπορεί να χει καθαρό μυαλό στο τέλος - πχ ο Ησαϊας στο τελευταίο 10λεπτο μπήκε 1.5' πριν το τέλος αν θυμάμαι καλά, ενώ ήταν πολύ αξιόπιστος.
Είμαι αισιόδοξος πάντως!
Υ.Γ. Σε κάποιες φάσεις εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά γυρίζαμε την μπάλα - χανόταν κυριολεκτικά.
Υ.Γ. 2 Επιτέλους έκραξε τους δημοσιοκάφρους ο Τζώκας για τις αξίες των ρόστερς - του ασκούν αφάνταστη πίεση με τις πανηλίθιες ερωτήσεις τους. Δε ξέρω αν θα αντέξει ψυχολογικά ως το τέλος της σεζόν αν δεν πάψει αυτό το κλίμα.
Φοβερή συνέντευξη - βάλτε το κάπου στο 15' να δείτε τι λέει ο προπονητής της Ρεάλ για μας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Εμένα περισσότερο μου μοιάζει ότι χτυπήσαμε κόκκινο στα αμυντικά σε σημείο που μετά το μισό της τρίτης περιόδου θόλωσε το μυαλό στην επίθεση...
Είδα και τον Τζόουνς στην Εφές σήμερα, που το παιδί αμυντικά είναι χταπόδι, αλλά επιθετικά ήταν καλαπόδι...
Εγω άκουσα τον προπονητή να λεει οτι μπορούμε να διεκδικήσουν την 8αδα και αυτό λεει πάρα πολλά.
Επισήμως 2 επίπεδα κάτω, ευχαριστούμε.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (06-12-23)
Πέρσυ είχε πει την ίδια εποχή ότι την 8αδα την έχουμε σίγουρη και διεκδικούμε την κούπα;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι λεει ειναι το θεμα ή τι δειχνουμε στο παρκε; Γιατι περυσι δειχναμε οτι παμε φουλ για κουπα και φετος δειχνουμε οτι θα ζοριστουμε για την 8αδα.
Το ξέραμε από την αρχή ότι έχει πέσει επίπεδο η ομαδα. Αλλά όταν χάνεις τέτοια ματς σαν το χθεσινο, πονάει όπως κια να'χει. Κάθε φορά μας λείπει κάτι έξτρα για να επιβληθούμε.
Πιστεύω ότι με τον Γκος μπορούσαμε να πάρουμε το χθεσινο ματς. Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει υγιής. Ελπίζουμε να κάνει ουσιαστική διαφορά κια ο Πετρουσεφ και όχι απλώς να είναι λίγο καλύτερος από τον Σικμα.
Ο Μπραζντεικις έχασε τη θέση του από τον ντεφορμέ Σακ, οπότε αυτό λέει πολλά για την εικονα του.
Ο κύριος στόχος κάθε σεζόν που παίζεις στην Ευρωλίγκα κατά τη γνώμη μου, και το έχω γράψει πάμπολλες φορές ακόμα και όταν πηγαίναμε τρένο, είναι η 8αδα. Κανείς μα κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία και κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά τη regular season.
Δουλεύεις, προσπαθείς να βελτιωθείς και να παίρνεις κάθε νίκη που μπορείς, ειδικά όταν ήδη έκανες σοβαρή μεταγραφή και περιμένεις να ενσωματωθεί. Τα μνημόσυνα για ήττα από τη Ρεάλ που βρίσκεται στο 11-1, με όποιον τρόπο και αν ήρθε αυτή, είναι παράλογα, ιδίως όταν την κόντραρες στα ίσια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (07-12-23)
Τον έχω βαρεθεί τον Μπαρτζώκα με αυτές τις σοφιστικέ αναλύσεις και στο τέλος των παιχνιδιών να τα κάνει πάντα μαντάρα. Μου θυμίζει τον Μητσοτάκη η φάση που δεν φταίει για την ακρίβεια, για τα Τέμπη, για τους φόρους και για όλα να φταίνε οι αστάθμητοι παράγοντες.
Προπονητάρα είναι και φτιάχνει ωραίες ομάδες αλλά κάπως πρέπει να το βελτιώσει με το κοουτσάρισμα. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε σχεδόν σε όλα τα ματς όταν είμαστε κοντά.
Α ρε παικταρα!
Garret (07-12-23)
Βλέποντας φέτος την ομάδα, δημιουργήθηκε στο μυαλό μου μια φανταστική εικόνα. Είδα τον Μπαρτζώκα στον βάζελο (να τους κάνει ομάδα) και τον Τουρκαλά σε εμάς (να μας κάνει νικητές).
Κατά τα λοιπά: Φέτος βλέπω διακοπές λίγο νωρίτερα του αναμενομένου και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν ταλαιπωρημένοι, χωρίς ενέργεια και διάρκεια και χρειάζονται επειγόντως ξεκούραση.
(η ομάδα είναι ΚΑΛΗ. Παραφωνία ο Σίκμα, που ούτως ή αλλέως δεν ήρθε για πρωταγωνιστής αλλά για να δίνει ανάσες στους βασικούς. Ιδανικά, η ομάδα χρειάζεται έναν ΗΓΕΤΗ, όπως ο Μάικ Τζέιμς ή ο Πάντερ για να είναι ΠΛΗΡΗΣ. Άλλη αλλαγή δεν ξέρω αν χρειάζεται, για του χρόνου πάντα.)
Γαμω τη φτώχεια μας τι τρελή παιχτουρα ειναι ο Ναν
Όταν το ξερεις το ρημάδι ουτε προσαρμογές ουτε τίποτα.μ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (07-12-23)
Πάλι πάγκο ο ηγέτης της καρδιάς μας. Όλα εδώ πληρώνονται. Τον έβαλε 3 λεπτά και μετά πάλι πίσω χαχαχ.
Πάντως κάτι πρέπει να παίρνει ο Αταμαν, δεν εξηγειται. Είχε παρκαρισμένο τον Βιλντοζα και τώρα ξαφνικά τον χρησιμοποιεί πολλη ώρα.
Ναν 20 πόντους ημίχρονο.
Απίστευτο οτι δε τον περιμέναμε. Με αυτον τον παίχτη ανέβαινες ξανά σε τοπ επίπεδο.
Ο Σλούκας πλέον θα παίζει 15 λεπτά δν ειναι για παραπάνω.
Καλα να πάθει το αρχιδι
Sent from my iPad using Tapatalk
zionikos (07-12-23)
3 λεπτά 0 πόντοι ο ΒΓΑΛΣΟΦΡΥΔΙΑΣ.
Bookmarks