Oχι ρε φιλε παλι. Κριμα να χαθει αλλο ενα εκτος εδρας ματς στις λεπτομερειες
Γαμημένε Τζέιμς.
Oχι ρε φιλε παλι. Κριμα να χαθει αλλο ενα εκτος εδρας ματς στις λεπτομερειες
Δυστυχώς ένας παίχτης στο τέλος και τα μαζεμένα λάθη μας στοίχισαν την νίκη... μπράβο στην ομάδα που προσπάθησε και ένα τεράστιο ρισπέκτ για μια ακόμη φορά σε Πίτερς-Κάνααν
Send from my S20+ using Tapatalk
Παραλίγο. Μόνο καλύτερα έρχονται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κάτι κάνει λάθος και ο Μπαρτζώκας. Όταν το σκορ στο τέλος είναι κοντά ξέρεις πως θα το χάσει.
chainsaw (30-11-23)
Άλλο τσιμπουκι από εδώ
Γουοκαπ αν δεν έχει τοπ γκαρντ στην ομάδα δεν μπορεί.
Μπαρτζωκας 4η περίοδος σε άλλο γήπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Γουόκαπ όσες φορές αποφασίζει να το παίξει ήρωας στα τελευταία λεπτά μας χαντακώνει. Καλύτερα να μη τελειώνει τα ματς.
Παει για καλο διπλο στην εδρα της Παρτιζαν η ζελα. Φοβερος Ναν. Εχει παρει την ομαδα στις πλατες του. Ειναι συμπαθητικος και στα οργανωτικα του καθηκοντα. Δεν παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες
Τωρα θα πιεσει η Παρτιζαν για τα καλα. Να δουμε αν θα αντεξουν. Ο Κωστακης τρωει παγκο στο 4ο δεκαλεπτο
Παραταση τελικα. Εχει πιει θαλασσα η ζελα επιθετικα. Και που κρατηθηκε στο ματς, επιτυχια ειναι
Πούλο ο Μπαρτζώκας. Δεν κάνει.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Ναν παιδιά τα ξέραμε όσοι βλέπουμε NBA, η θέση του είναι ξεκάθαρα εκεί και απλά βγαίνουν άπειρα καλά γκαρντ τελευταία. Δυστυχώς δε γινόταν τίποτα με την περίπτωσή του νομίζω ήταν ξεκάθαρο.
O Ναν επαιξε καλα με 19 ποντους αλλα εκανε και μερικα κρισιμα λαθη.
Εμεις παλι χασαμε απο τον Τζειμς. Στο τελος κυριως. στα τριποντα ειχε 2 στα 6 αλλα ο Γουοκαπ φαινοταν εξαντλημενος για να παιξει καλη αμυνα στον τζειμς.και ειναι λογικο δεν ειχε γκος ουτε μητρου λονγκ. ο πιτερς αργησε να μπει στο σκοραρισμα και αυτο μας στοιχισε οπως οτι ο παπανικολαου δεν εβαλε ποντο.με 2 προσπαθειες. οταν τα δυο 3αρια σου εχουν συνολο 4 ποντους.(τοσους εβαλε ο μπραζντεικις) ε δεν ειναι ευκολο να κερδισεις. παραταυτα θα μπορουσαμε.
Ετσι οπως ειμαστε χωρις τις νεες προσθηκες και την εςπιστροφη Γκος δυσκολα θα σταματησουμε την Ρεαλ. Μας βλεπω απο Γεναρη να παιρνουμε προς. το θεμα ειναι μην κανουμε πολλες ηττες.
hang your demons
Faithful (01-12-23)
Σήμερα θα έχουμε διαιτησία έπος.
Σικμαρος crashes the boards.
Bookmarks