pirateeeeeee (25-11-23)
Για αυτό φωνάζω κάθε φορά γιατί στο καλό να μην παίρνει ο κάναν την τελευταία φάση. Ο τύπος και αυτοπεποίθηση έχει και δε μασάει και τα mechanics του στο σουτ είναι καταπληκτικά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (25-11-23)
Τελικά ήταν μεγάλο λάθος του Μπαρτζώκα που δεν τον άλλαξε πέρσι με το Ντόρσεϊ όπως απαιτούσε ο λαός;
Πετρουσεφ loading
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μας κάνει;
Μακαρι να ερθει. Προσωπικα ειμαι λιγακι επιφυλακτικος ακομα. Μιλαμε για εξαιρετικο ταλεντο, οποτε δε θα μου κανει εντυπωση να εχει προτασεις απο αλλες ομαδες με πολλα χρηματα. Ελπιζω η βεβαιοτητα των μεσων ενημερωσης να πηγαζει απο τις σχεσεις της ομαδας με τον Ραζνατοβιτς
Περυσι στον Ερυθρο Αστερα επαιξε 22 λεπτα μεσο ορο με 10,7 ποντους 60% διποντο, 35% τριποντο, 5,2 ριμπαουντ και 12 ποντους στην αξιολογηση
Έχει κλείσει ο Πετρούσεφ. Να δούμε αν θα ανακοινωθεί σήμερα ή τη Δευτέρα. Ακόμα και δημοσιογράφος των Κινγκς, είπε οτι αποδεσμεύεται και υπογράφει στον Ολυμπιακό.
chainsaw (25-11-23)
Δεν τον θέλει ο τρακης;
drizzt (25-11-23), pirateeeeeee (25-11-23)
και μολις ετοιμαζομουν να σε βάλω να κάνεις το depth chart
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (25-11-23), pirateeeeeee (25-11-23)
Πόσο πάει το μπατζετ του Γαβρου τώρα άραγε; Με τα ωραια μαθηματικα των ΑΡΔ θα ειναι 20 μύρια φαντάζομαι
chainsaw (25-11-23)
γιατι ξερουμε ποσα θα παρει ο μητρου λονγκ και ποσα ο πετρουσεφ? η 13 ειναι χωρις αυτους?
hang your demons
Δεν ξερω πώς παιζει 4αρι ο τυπος με υψος 2.11 αλλά οκ, σιγουρα υπαρχουν αλλοι που ξερουν πολυ καλυτερα απο μενα.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ο πετρουσεφ για το μποι του δεν τον λες μη αθλητικο. εχει αρκετη αλτικοτητα και γερά πατηματα. και στα ποδια δεν τον λες αργο.δεν ειναι δεινοσαυρος.
κοβει συνεχως στην ρακετα. και εφοσον εχει και το σουτ μπορει να παιξει στο 4 στην επιθεση για ν αξεκουραζει πιτερς. Στην αμυνα οκ με γρηγορα 4αρια ισως να εχει θεμα αλλα πιο αργος απο Σικμα δεν θα ειναι.
Ελπιζω αυτο το λιγο που εκατσε στο NBA να εχει δυναμωσει απο την γυμναστικη σε βαρη που κανουν εκει.
ο μπαρτζωκας για να τον ηθελε τοσο πολυ θα ξερει πως να τον αξιοποιησει.
και αν μπει στα πιτ ενας εκ των πυργων Φαλ Μιλου, που πολυ πιθανον να ξαναγινει, δεν θα χρειαζεται ο αλλος να φτυσει τα συκωτια του στο παρκε. θα εχει τον Πετρουσεφ στο 5.
hang your demons
Bookmarks