Πάλι καλά
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Όσκαρ διαχείρισης χρόνου η ομάδα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πάλι καλά
Ο Καρύδας την είπε έμμεσα στον Μπαρτζώκα ή μου φάνηκε;
ΑΘΛΟΣ.
Πάλι καλά. Καρδιοχτυπησαμε στο τέλος. Δεν ξανάγινε αυτό που έκανε ο Γουοκαπ. 3/6 βολες σε 2 συνεχόμενες φασεις
Ο Πίτερς είναι εξαιρετικός μέχρι τώρα. Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα. Ακόμα ο κόσμος θεωρεί τον Σικμα αντί Σασα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Πάντως έχουμε κερδίσει έως τώρα όλους τους άμεσους διεκδικητές των θεσεων 6-10 πλην της Φενερ. Σημαντικό αυτό. Μακαμπι, τις 2 σερβικες, τη ζελα, την εφες.
Πίτερς 15.7 πόντους και 50% στα τρίποντα.
Κανααν 11.9 πόντους και 51.2% στα τρίποντα.
Γκος 10.7 πόντους και 45% στα τρίποντα.
Παπ 7.7 πόντους και 32.5% στα τρίποντα.
Δεν έχουμε σουτ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (16-11-23)
Αυτό που μου τη σηκώνει σιγά σιγά είναι ότι η ομάς βρίσκει πατήματα και ό,τι γίνεται είναι στα όρια της λογικής. Βλέπεις πλέον ολοένα και περισόοτερο τον περσινό θρυλέοντα, υπάρχει μια συνεχής υπέρβαση αλλά στα σωστά όρια και μια διαχείριση της απίστευτης γκαντεμιάς... άλλη ομάδα στη θέση του Ολυμπιακού δε θα σήκωνε κεφάλι, εμείς έχουμε μελανιές αλλά είμαστε γενικά οκ. Θα μπορούσαμε να είμαστε στο 7-2 ή ακόμα και στο 8-1. Θα μπορούσαμε να είμαστε και στο 2-7... και όλα θα ήταν λογικά.
Είμαστε δυσκοίλιοι. Δεδομένο. Αλλά έχουμε και τρία καλά που δεν έχει κανείς. Πολύ δουλεμένη ομάδα με σταθερό κορμό, ταλέντο σε πολλές θέσεις και Μπαρτζώκμαν...
Πίστη και τους φάγαμε...
Κανα γαλακτομπούρεκο παίζει;
There is a Dude in town
The Dude (17-11-23)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο κοουτς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος με το ροστερ. Επιτέλους γιατί βγαίναμε τρελοί.
Βέβαια αν είχε ανοίξει τα ματάκια του νωρίτερα θα μπορούσε να είχε πάρει τον Καμποκλο αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, τα ιδια παιδιά που πάλεψαν με Μακαμπι πάλεψαν και χτες. Ο Παπ έπαιξε με ενεση. Μακαρι να μην έχουμε άλλο τραυματισμό
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διαβάζοντας τη συνέντευξη "Είναι δικαίωμα του κόσμου να θεωρεί ότι κάτι κάναμε λάθος, όμως εμάς δεν μας αγγίζει.".
Το ότι κοιτάμε την αγορά το είχε πει ήδη αρκετές φορές.
σουτερ μονο ο πιτερς και ο καναν ειναι. κανεις αλλος δεν πλησιαζει αυτο τον ορο. ιδανικα ναι χρειαζομαστε και εναν ακομα που να είναι και clutch.
τωρα αυτο που παραθεσες ειναι απλως για να την πεις σε οσους θελαμε μεταγραφη σκορερ. που τελικα θελει μεταγραφη και ο μπαρτζωκας μαλλον.
hang your demons
η ομαδα παιζει στα κοκκινα.και ειναι τοσο καλη ομαδα που μπορει να παιρνει νικες σαν την χτεσινη. με τις πιο δυνατες ομαδες 1ης 5αδας θα εχει προβλημα.και ειναι λογικο.
ο παπανικολαου επαιξε τραυματιας χτες και Φαλ πιτερς πρεπει να εκαναν ρεκορ παραμονης στο παρκε. το καταλαβε και ο τελευταιος στο επιτελειο οτι δεν βγαινει ετσι η χρονια και γι αυτο ο κοουτς ειπε και για 2 προσθηκες. Για μενα Μπραζ δεν βλεπω να δειχνει τιποτα σε αντιθεση με τον Σικμα που εδειξε οτι μπορει να δωσει βοηθειες ως τελευταιος ψηλος.δεν εχει τα αθλητικα προσοντα αλλα ξερει μπασκετ και αυτο τον σωνει
hang your demons
Ο Παπανικολάου δεν είναι σκορερ, είναι όμως κάτι παραπάνω από καλός σουτέρ. Όπως κι ο Λαρεντζάκης. Οι Κάνααν και Πίτερς είναι άλλου επιπέδου σουτέρ, πιο σταθεροί κι απ' τον Σάσα. Όχι καλύτεροι σκορερ, πιο σταθεροί σουτέρ.
Εγώ δηλαδή δεν είπα οτι η ομάδα θέλει σκορερ στα γκαρντ; Εγώ δεν έλεγα οτι θέλει παίκτη τύπου Ναν αλλά εγώ προτιμώ Τζέιμς, για πολλούς λόγους; Το οτι δεν το γράφω κάθε μέρα όπως εσείς, δε σημαίνει οτι δεν το 'χω πει. Τα γραπτά μένουν. Είπαμε οτι αν δεν αποκτηθεί παίκτης που να βάζει την μπάλα στο καλάθι θα είναι λάθος.
redbaron (17-11-23)
Ψηλο βρίσκεις σχετικά εύκολα.
Ακόμα και οι αμυαλοι αμερικανοι 5-10 λεπτά με άμυνα και σκληραδα μπορούν να τα δώσουν.
Θα έπρεπε το καλοκαίρι να είχε αποκτηθει έστω ένας γκαρντ από την ευρωπαϊκή αγορά χωρίς εμπειρία από Ευρωλίγκα. Όπως πήρε ο αστερας τον Ντος Σαντος π.χ Ή να παίρνανε τον Φρανσισκο
ο Iταλος καζαμιας Matteo Andreani επιμενει οτι ο Μπαρτζωκας θέλει Terence Davis για την περιφερεια και Wenyen Gabriel για ψηλο
hang your demons
chainsaw (17-11-23)
Στα σοβαρα τωρα. ολοι λενε οτι κανουμε κινηση για Πετρουσεφ. να τον κλεισουμε με προοπτικη να μεινει και του χρονου και οτι συντομα θα εχουμε εξελιξεις.
hang your demons
Bookmarks