Δεν θυμάσαι το 12, πώς το πήραμε;
Και άμα τον κράξω κι εγώ ο Μπαρτζώκας που είναι με κομμένη την ανάσα πάνω από το κινητό παρακολουθώντας το θέμα θα "διορθωθεί" και θα πάει να πάρει παίκτες και μετά θα πάρουμε την ευρωλίγκα.
Καλό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν θυμάσαι το 12, πώς το πήραμε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (15-11-23)
Εννοούσα οτι δεν παίρνουμε ως ευαγγέλιο οτι πει ο Μπαρτζώκας επειδή όντως έχει φτιάξει ομαδάρες στο παρελθόν. Δεν μιλάω για κράξιμο αλλα για καλοπροαίρετη κριτική. Εγώ απλώς θεωρώ οτι έχει συγκεκριμένο μπάτζετ απο τους Αφούς και ας είπε οτι του κάνουν όλα τα χατήρια. Εκεί τα βρίσκουν.
τελοσπάντων κατι άλλο που αφορά την Ευρωλίγκα γενικότερα και δεν νομίζω οτι είναι και τόσο οφ τοπικ.
Είδαμε ένα παιχνίδι μπάσκετ χτές για την Ευρωλίγκα μιας ομάδας που γεωγραφικά δεν ανήκει ούτε από σπόντα στην Ευρώπη.
Σε ένα γήπεδο μιας χώρας που είχε βομβαρδιστεί άγρια από την "συμμαχία της δυτικοκρατίας", συμμαχία που φυσικά υποστηρίζει σφόδρα την χώρα της ομάδας στην γενοκτονία που έχει εξαπολύσει και το οποίο είναι -φυσικά- άδειο και κρύο.
Η ομάδα αυτή μόλις έθεσε εκτός έναν παίχτη της του οποίου η γυναίκα έγραψε στα σόσιαλ μίντια ένα εντελώς ουδέτερο μήνυμα ανθρωπισμού (θεωρήθηκε μήνυμα "υποστήριξης της τρομοκρατίας").
Η εικόνα είναι πραγματικά από ανατριχιαστική εως τραγελαφική αν την ίδια στιγμή δεν είχαμε το προηγούμενο 2 ομαδάρες της Ρωσίας να τους έχει απαγορευτεί να αγωνίζονται στο ανωτέρω πανηγυράκι του δυτικού οτινανισμού και επιβολής ολοκληρωτισμού που τυχαίνει να είναι ο αθλητισμός που "ενώνει και συμφιλιώνει τους λαούς". Στην Ευρωλίγκα κανονικά ομως η ομάδα του κράτους παρία τρομοκράτη, του Ισραήλ.
hang your demons
Ρε το βασικότερο είναι να αφήνετε τον άλλον να γράψει αυτό που πιστεύει χωρίς να παίρνετε το μέρος της άλλης πλευράς, "για χάρη του διαλόγου", ή ακόμα χειρότερα, να κάνετε το συνήγορο του διαβόλου, λες και θα του κόψετε αποδείξεις για ποστ, στα οποία σίγουρα δεν ζήτησε εκπροσώπηση...
Αν μας εμφανίσετε την εξουσιοδότηση, το τελευταίο, το συζητάμε...
Ο Μπαρτζωκας λεει θέλει η ομάδα ευχέλαιο
Ναι κοουτς αυτό φταίει!
Οχι ότι ο Σικμα ειναι 34χρ, ο Γκος εμπαθής, ο Μιλου έπαιζε 30 λεπτά στο παγκόσμιο και μετα 30 κι εδώ γιατί δε πηρες 3ο ψηλό
Η ρημαδα η τυχη μας φταίει
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η περίπτωση να μην μας θέλει η Παναγία;;;
1 μήνα έξω ο Γκος ΜΠΟΖΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΕΞΥΠΝΕ Ε????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αντικατεστησαν τον σλουκα με παιχτη που ειναι και κατωτερου επιπέδου και γυαλινος
Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Ευτυχώς τον κλείσαμε και Ιούνιο μη μας τον πάρουν.
Η ρεαλ βέβαια τον αντικατεστησε με Καμπατσο
giovanni#10 (15-11-23), maniak7 (16-11-23)
Φέρνεις Μπαλντγουιν επειγόντως. Τώρα χωραει
Δεν τον φέρνεις αυτόν, για κανέναν λόγο, ακόμα και αν έρχεται...
Καλησπέρα τι κάνετε; Μη μαλώνετε, αδέρφια είστε.
Άσε με να τον σκίσω αδερφικά...
Ναι έχασε και πέρυσι κάμποσους αγώνες
Χτες έπαθε θλάση απλά επειδή σηκώθηκε για σουτακι
Μητογλου παιχτουρα
zionikos (15-11-23)
Καθαρό ανυντικο φάουλ του Λεσορ, ελεος. Το έδωσαν επιθετικό
Κέρδισα οι πουστηδες με φοβερό Μητογλου, ανέβηκε κ ο Σλουκας προς το τέλος, Λεσορ δυναμιτης και 100-0 διαιτησία
Μόνο για εμάς δεν υπάρχουν παίχτες.
Ο Σέρβος πηρε Καμποκλο και πρώτο του ματς έσπειρε. Εμείς έχουμε μείνει με 1 σέντερ και τον Τανουλη
Bookmarks